Øvre Granåslia

Flotte innflytningsklare leiligheter

Øvre Granåslia ligger rett ved siden av Strinda Hageby og eren del av dette flotte området. I utviklingen av Strinda Hageby er det brukt tid på gode planløsninger både inne og ute. De grønne lungene fremhever arkitekturen og er inspirert av 1600 tallets lystgårder. Materialvalget er av beste kvalitet og det finnes leiligheter i alle størrelser. Leilighetene er svært velegnet for førstegangs boliginvestering. De er spreke og smarte i uttrykket.


Med Estenstadmarka et steinkast unna og Trondheim sentrum 10 min unna med buss er Strinda Hageby perfekt for både store og små som ønsker å trekke litt vekk fra Midtbyen – men likevel ønsker å kjenne på pulsen av Trondheim.


Et hjem skal være et sted hvor det er godt å være, et sted hvor man senker skuldrene og slapper av. Velkommen til Øvre Granåslia!

Bo med bestisen?

Første leiligheten?

Aktiv livsstil

Nærhet til det meste

Alt ligger til rette for en enkel og effektiv hverdag, med herlig praktiske goder – og deilig hverdagskomfort.

Tenk deg å rusle hjemover i landlige omgivelser etter en lang og krevende studiedag på Dragvoll. Eller hoppe av bussen på vei hjem fra jobb, ved et busstopp som ligger noen kjappe fottrinn fra ytterdøra. Eller sykle noen aktive tråkk opp fra livet i sentrumskjernen, og nyte den flotte utsikten fra balkongen hjemme.

Uansett hvor du kommer fra kan du enkelt svippe innom butikken; den ligger plassert på bakkeplan like ved hovedveien. Joggeløyper, skiløyper og spenstig sykkeltrening er like lett tilgjengelig som en rolig søndagstur. IKEA ligger i hendig nærhet når leiligheten trenger fornyelse, og det samme gjør Sirkus Shopping med sitt forlokkende handelstilbud. Kafébesøket i byen nås med en tjueminutters busstur, og enkel adkomst til E6 tar deg til Værnes på under en halvtime.

Meld din interesse


Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Øvre Granåsen en del av Strinda Hageby

Leilighetene er spreke og smarte i uttrykket, her får du lyse og luftige omgivelser, og flott utsikt fra flere av leilighetene.

For å skape et dynamisk helhetsuttrykk har de jobbet bevisst med ulike byggehøyder, frem- og tilbakespring i fasadene og variasjon i synlig materialbruk. Balkongene er i stor grad utført med et moderne innglassingssystem – et populært element for kjøperne og et tiltalende bidrag til fasaden.

Et moderne boligprosjekt krever oppdatering på by- og samfunnsutvikling. Under ett av de seks byggene på Strinda Hageby finner du Kiwi-butikk med stor kundeparkering.

Ditt nye kjøkken

Utforsking, utprøving og kreativt spillerom. Flunkende nytt ligger kjøkkenrommet og venter på kreative hender. Fyll det med spennende kokebøker og fargerike detaljer. Kos deg med rene arbeidsflater i solid og slitesterkt materiale, og samle vennegjengen til matlaging i et stilig og funksjonelt kjøkkenmiljø.

Ditt nye bad

En god start på dagen blir enda bedre med et nytt og strøkent baderom. Lange dager i ny jobb eller krevende fulltidsstudier – uansett er det godt å kunne starte dagen på et lekkert baderom. Stilrent flisvalg og moderne innredning legger grunnlag for baderomstrivselen, og også her er design og funksjonalitet forent i et gjennomtenkt uttrykk.

Din nye leilighet

Livet består av ulike faser. Tidlig voksenliv er én av dem. En egen bolig er en trygg ramme rundt det gryende voksenlivet. De spreke leilighetene i No27 egner seg ypperlig for boliginvestering. Her får du flotte leiligheter med romslig stue/kjøkkenareal og utgang til balkong. Elegant baderom og et funksjonelt kjøkken med kjøkkeinnredning fra HTH.