Hva er boligen min verdt?

VELKOMMEN TIL DITT DRØMMEHJEM! Salget er nå i gang, ta kontakt for å sikre deg din leilighet!

Av og til er det ingen overdrivelse å kalle et boligprosjekt unikt. På en av Trondheims aller beste tomter ved Ladestien og Grilstad Marina, en tomt som var eid av tidligere hotelleier Carl Georg Bischoff fra Aarhus i Danmark, skal det oppføres 12 leiligheter av ypperste klasse.

Leilighetene blir fordelt på 2 bygg med 6 leiligheter i hvert bygg. 6 av leilighetene vil gå over ett plan, og 6 av leilighetene vil gå over to plan, med parkering og boder i sokkeletasje. Leilighetene over to plan vil ha inntrukket loftstue og takterrasse.

Alle leilighetene vil få 2 parkeringsplasser i garasjekjeller og ekstra store bodareal. Det vil bli hele 4 heiser i prosjektet.
Meld din interesse

Registrering er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

På Bischoffs Plass blir drømmer virkelighet

Bo i svært idylliske og rolige omgivelser, i et villaområde, med Ladestien og Trondheimsfjorden rett utenfor døren. Prosjektet vil få egen kajakkbod, hvor du bare få meter fra leiligheten kan sjøsette kajakken. Strandområdet er klassifisert som et svært viktig naturområde, og småvilt, vadefugl og andefugl er observert i fjæra. Det er også kort vei til Grilstadporten som byr på bl.a. dagligvarebutikk, frisør og nytt treningssenter. Gode bussforbindelser kort vei fra eiendommen, ca. 100 meter, hvor buss nr. 6 går med hyppige avganger.

For deg som vil ha det lille ekstra

Prosjektet er utviklet av Quartett Eiendomsutvikling AS. Nydelige arkitektoniske uttrykk i samspill med store privatiserte uteplasser. Plassbygde hus og stilrene detaljer. Dette vil bli en boform og leilighetsløsninger for deg som ønsker det lille ekstra.

It`s all in the details

Her har du det du trenger og mere til for å skape deg et hjem du kan være stolt av og trives i.

Ditt beste hjem, hvor liv utspiller seg og barn vokser opp. Hjemmet er der hvor du skal trives best, og hvor en hyggelig atmosfære skal skapes.
Finn din leilighet

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Kontakt oss