Meld interesse

Stilfulle eneboliger i Blomsterbyen- kommer for salg

Nå har du mulighet til å sikre familien et virkelig drømmehjem.

Fem moderne eneboliger av svært høy kvalitet bygges på ei lun og solrik tomt med flott, vidstrakt utsikt! Området er svært barnevennlig, og gata har et yrende familieliv fra trivelige, levende hager.

Hverdagen byr på gangavstand for alle i hele familien. Skoler og barnehager ligger kun en kjapp fottur unna, og det samme gjør bussholdeplasser og et godt kollektivtilbud.

Rusle til butikken. Spasér til marka. Gå til de fleste servicefunksjoner

– og omgi deg med en komfortabel hverdag fra stilfulle boligforhold.

REGISTRER INTERESSE

Registrer din interesse nå og du vil få informasjon om prosjektet og salgsoppgaven tilsendt av megler.

Ta kontakt for å sikre deg din nye drømmebolig.

Stilfulle boliger av ypperste kvalitet – for den med sans for det lille ekstra.

Tre ut på en lekker takterrasse. Trekk deg tilbake på balkongen. Gå ut i det felles uteområdet og slå av en prat med naboen.

Boligene sørger for å ivareta både fellesskap og privat atmosfære. Busker, stauder, frukttrær og blomster vil pryde det felles uteområdet, og barneføtter kan fryde seg over myk og nysådd gressplen.

Boligene bygges i høy kvalitet, hvor stil og design forenes med både romslig og praktisk boltreplass. Gled deg over tre gode etasjer, eller benytt deg av utleie i sokkelen. Bilen plasserer du trygt i en carport, og har likevel rom for utendørs parkering.

Prosjektet er tegnet av arkitektfirmaet Odd Thommesen AS, og bad og kjøkken leveres av kvalitetsprodusenten HTH.

Boligene

Boligene måler fra 106 – 110 kvm, og går alle over tre plan. Kjøkken og stue er på øverste plan, og er tilknyttet en flott takterrasse. Bad og soverom er plassert i etasjene under, og sokkelen kan deles av for utleie. Det følger carport med alle enheter, og i tillegg er det god plass til biloppstilling utenfor huset. Alle hus har også en romslig balkong i tillegg til takterrassen.

BAD

Stilrent og lekkert til fingerspissene - tilpasset dine behov Et hjem med flere familiemedlemmer krever ekstra mye av badet. Boligene er utstyrt med to flotte bad. Alle bad er strategisk plassert på det aktuelle planet, og tegnet med god og gjennomtenkt plassutnyttelse. Rom som gir deg fred og ro. Lyst, rent og fredfylt med sandfargede fliser på gulv og tak.

KJØKKEN

En lekker, moderne og funksjonalistisk bolig setter store krav til kjøkkeninnredningen. Vi har derfor valgt Athena Sort Eik kjøkken fra HTH til boligene i Nregnevegen 38. Her får du et stilig kjøkken som forener design med funksjon. Benkeplaten er lys grå, og innredningen er utstyrt med integrert ventilator ved koketoppen – et plassbesparende og lekkert bidrag til et luftig kjøkkenmiljø.