Meld interesse

VELKOMMEN TIL BRINGEBÆRHAGEN

Her får du gleden av en fantastisk beliggenhet, tilbaketrukket i Brudalsvegen og rett ved Heimdal sentrum med alt det har å by på av fasiliteter og tilbud. Stort grøntområde og marka rett ved.

Alle leilighetene har en moderne utførelse med kvaliteter som vil gjøre din hverdag enkel og behagelig, slik at du vil få en bolig du vil trives lenge i.

Bringebærhagen - rolig, men sentralt!

VELKOMMEN TIL VISNING - Lørdag 15. og 29. juni kl. 13
Salgsmøte avholdes i lokalene til Heimdal Eiendomsmegling / MelhusBanken i Kirkeringen 1 på Heimdal sentrum, eller etter avtale med megler.

Last ned prospekt

Registreringen er helt uforpliktende og du vil motta informasjon om prosjektet først. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

VISNING
på Heimdals mest populære boligprosjekt avholdes i lokalene til Heimdal Eiendomsmegling / MelhusBanken i Kirkeringen 1 på Heimdal sentrum, ta kontakt med megler KART

Leilighetene

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

markedets gunstigste boliglån

Alle leiligheter under 90 kvm i Bringebærhagen er godkjent for Husbanklån, noe som gir deg landets mest gunstige lånebetingelser.

Husbanken har blitt et kvalitetsstempel for boligprosjekt, og Bringebærhagen innfrir disse strenge kravene. Det vil si at du som kjøper bolig i prosjektet kan få inntil 80% husbankfinansiering. Dette, kombinert med lave kostnader på strøm og varme, gjør at du nå kan få muligheten til å eie isteden for å leie.