BRINGEBÆRHAGEN

Heimdals mest populære boligprosjekt! Her får du gleden av en fantastisk beliggenhet, tilbaketrukket i Brudalsvegen og rett ved Heimdal sentrum med alt det har å by på av fasiliteter og tilbud. Stort grøntområde og marka rett ved.

Alle leilighetene har en moderne utførelse med kvaliteter som vil gjøre din hverdag enkel og behagelig, slik at du vil få en bolig du vil trives lenge i.

Bringebærhagen - rolig, men sentralt!

VISNING

Vi ønsker velkommen til visning i ferdig innredet leilighet - enten du leter etter din nye drømmebolig, eller bare ønsker å vite litt mer om Heimdals mest populære boligprosjekt Bringebærhagen. KART

For visningstidspunkt ta kontakt med
Marius Kvalvik på mobil 463 00 046

Registrer din kontaktinformasjon, og last ned prospekt. Registreringen er helt uforpliktende. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.

Leilighetene

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Markedets gunstigste boliglån

Alle leiligheter under 90 kvm i Bringebærhagen er godkjent for Husbanklån, noe som gir deg landets mest gunstige lånebetingelser.

Husbanken har blitt et kvalitetsstempel for boligprosjekt, og Bringebærhagen innfrir disse strenge kravene. Det vil si at du som kjøper bolig i prosjektet kan få inntil 80% husbankfinansiering. Dette, kombinert med lave kostnader på strøm og varme, gjør at du nå kan få muligheten til å eie isteden for å leie.