Hva er boligen min verdt?

59 av 60 leiligheter solgt!

1 flott leilighet fortsatt ledig!
Ta kontakt nå!

59 av 60 leiligheter solgt!

1 flott leilighet fortsatt ledig!
Ta kontakt nå!

59 av 60 leiligheter solgt!

1 flott leilighet fortsatt ledig!
Ta kontakt nå!

Moderne og lettstelte leiligheter

Nå kan du sikre deg en ettertraktet leilighet med god kvalitet både i fellesarealer og utomhus. Drivhusvegen byr på 60 moderne og lettstelte selveierleiligheter i et veletablert boområde på attraktive Dalgård. Det er lagt stor vekt på design og funksjonalitet i alle leiligheter, og leilighetene preges av godt lysinnslipp, store vinduer og materialer i moderne farger som skapet er stilrent uttrykk.

Meld interesse!

Meld din interesse i dag. Fyll ut kontaktskjemaet til høyre og vi holder deg orientert om prosjektet. Her kan du også laste ned prospektet.

Nært det du trenger

Med ca 10 minutters gangavstand til Bymarka får du et rikt tilbud av turstinett og naturopplevelser sommer som vinter. Granåsen skianlegg med treningssenter og skiløyper ligger ca. 25 minutters gange fra boligen.

Få hundre meter ned til Dalgård idrettsanlegg med ishall, friidrettsanlegg med løpebane og flere kunstgressbaner for fotball. Dalgård byr bl.a på flere dagligvarebutikker hvorav to søndagsåpne og en nyetablert Kiwi under bygging på nabotomten.

Flott kjøkken fra HTH

Ditt nye kjøkken i Drivhusvegen er luftig med åpne løsninger! Innredningen preges av delikat og tidløst design fra HTH. Her får du integrert stekovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombinert fryser og kjøleskap.

En lettvint livsstil

Post i butikk, frisør, tannlege, legesenter, hestesenter med mer ligger kun noen hundre meter unna. Dalgård skole og flere barnehager ligger like ved. Svært gode bussforbindelser til sentrum med opptil 6 avganger pr. time. Her kan du bruke tiden din på å gjøre ting du setter pris på! I Drivhusvegen slipper du også snømåking og plenklipping, her er det tilrettelagt for at du skal kunne bruke tiden din på å leve.

Få en god start på dagen

Baderommet er noe av det første som møter deg om morgenen, og en god start på dagen er viktig! Baderommet i Drivhusvegen blir moderne med stilrene detaljer, og rene lekre linjer. Innredningen fra HTH gjenspeiler kvalitet og flott design. Baderommet tar hensyn til hele familiens behov. Her kan du starte dagen din akkurat slik du ønsker!

Finn din leilighet

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.