Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Takk for henvendelsen! Vi tar kontakt!

KOMMER FOR SALG! ☀️

Velkommen til Eidslunden Panorama, moderne andelsleiligheter sentralt i Levanger! Størrelse fra 36 kvm – 127 kvm // Leiligheter med 1, 2 og 3 soverom

Velkommen til Eidslunden Panorama

Nye leiligheter i naturskjønne omgivelser i Levanger kommer for salg. Første byggetrinn vil by på 19 nye og moderne andelsleiligheter.

✔️ Størrelse fra 36 kvm – 127 kvm
✔️ Leiligheter med 1, 2 og 3 soverom
✔️ Heis og parkeringskjeller

I Eidslunden Panorama vil du bo i naturskjønne omgivelser rett ved Eidsbotn. Det er ca 500 meter til Snekkarberget bru, hvor hele veien vil få etablert gangsti. Leilighetene preges av fantastisk utsikt og kort avstand til et mangfold av servicefasiliteter.

Meld din interesse for dette spennende prosjektet nå, og få informasjon først!

Meld din interesse

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.

Leiligheter sentralt i Levanger

Prosjektet vil by på sentrale leiligheter som passer alle aldersgrupper og livssituasjoner. Enten du trenger en praktisk leilighet i første etasje med enten ett eller to soverom, en toppetasje med en fantastisk takterrasse, eller om du har behov for en stor leilighet med 3 soverom. Bygget vil få etablert heis og parkering i p-kjeller.

Snekkarberget Bru

Snekkarberget Bru ligger ca. 500m fra de prosjekterte leilighetene og skaper en god forbindelse til Levangers mangfold av servicefasiliteter. Enten du jobber på sykehuset eller har barn som spiller fotball på Moan. Spaserturen inn til sentrum tar ca. 15 minutter.