Meld interesse

SUPERVISNING
søndag 28. april kl 14-16

Søndag 28. april kl. 14:00- 16:00 inviterer vi til supervisning i Elvesvingen. Det vil bli konkurranser og servert grillmat.
Velkommen!


Elvesvingen er et nytt byggeprosjekt sentralt på Ranheim, som består av til sammen 80 leiligheter fordelt på tre bygg, med dagligvarebutikk i første etasje. Her får du gode solforhold, og møter våren tidligere enn de fleste andre steder i byen. Følg fremdriften på tomta her

Vi ønsker velkommen til visning mandager kl. 17:00 i visningslokalet på tomta.

Finn din leilighet

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Last ned prospekt

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Idyllisk og sentralt på Ranheim

Området rundt Elvesvingen har et bredt spekter med mennesker, de godt voksne, de litt mindre godt voksne, de voksne og de unge voksne. Det de alle har til felles er forkjærligheten til sjøen, og ønsket om både en idyllisk, rolig og samtidig sentral beliggenhet.

Leiligheter nære sjøen

Elvesvingen byr på enestående beliggenhet ved elvekanten med dertil utsikt mot fjorden. Her får du gode solforhold, og møter våren tidligere enn de fleste andre steder i byen.