Første salgstrinn og byggetrinn er snart klar for salg!

Registrer deg nå for å få tilsendt informasjon og salgsmateriell.

Første salgstrinn og byggetrinn er snart klar for salg!

Registrer deg nå for å få tilsendt informasjon og salgsmateriell.

Velkommen til herlige Ervika

På sørsiden av Bjugnfjorden midt mellom Ørland og Bjugn finner du herlige og idylliske Ervika.

I første trinn kommer det 19 boliger fordelt på 9 eneboliger, 6 rekkehus og 4 tomannsboliger. Priser fra kr. 2 450 000,-

Ervika og dette nye boligfeltet har en lun og rolig beliggenhet omkranset av fjord, fjell og landlig idyll som overlapper hverandre og byr på det beste, både for hverdag og fritid. Området er svært barnevennlig med trygge omgivelser, gangavstand til barnehage, lekeplasser med blant annet fotballbane og flotte grøntareal.

Barnehagen som ligger i gangavstand er en 3-avdelingsbarnehage og har en friluftsprofil. Du kan lese mer på: https://laringsverkstedet.no/b....

Bjugn kommune er en kystkommune med variert landskap. Her finner du alt fra flate jorder ved sjøen, lune viker med badestender til fjell med flott utsikt og tur-, bær- og jaktterreng.

Kun 10 minutters kjøretur unna finner du sentrum i Bjugn. Botngård er handelssenter og har rikelig med utvalg av diverse butikker, bank, apotek, restauranter med mere. Fosenhallen ligger i sentrum med mulighet for både skøyter og fotball. Fosen VGS og Botngård skole ligger også i Botngård.

Den andre veien 10 minutters kjøretur unna finner du Brekstad, som er sentrum på Ørland. Her har du også et rikelig utvalg av butikker, overnattingssteder, helsetjenester og spisesteder med mere. Du finner blant annet Hårberg skole, Ørland ungdomsskole, Ørland flystasjon, hurtigbåt- og fergeforbindelse med mere. Ørland flystasjon er regionens største arbeidsplass, og er i fortsatt vekst.

Meld din interesse

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Enebolig

Stor og lekker enebolig over to plan. Her får du blant annet fire store soverom, to bad og solrike uteplasser.


Priser fra kr. 4 500 000,-

Plantegning enebolig

BRA: ca ca 148,9 kvm
P-ROM: ca 146,5 kvm

Rekkehus

Meget innholdsrikt rekkehus over to plan. Her får du blant annet tre store soverom, to bad, separat vaskerom og solrike uteplasser.


Priser fra kr. 3 350 000,-

Plantegning rekkehus

BRA: ca 120,1 kvm
P-ROM: ca 116,2 kvm

Tomannsbolig

Innholdsrik bolig over ett plan med blant annet tre store soverom og solrike uteplasser.


Priser fra kr. 2 450 000,-

Plantegning tomannsbolig

BRA: ca 86,4 kvm
P-ROM: ca 81,4 kvm