Hva er boligen min verdt?

FAMILIEBOLIGER NÅ FOR SALG!

Velkommen til det gode liv på Fortunatoppen
-en del av Tesliåsen!

Fortunatoppen


Fortunatoppen - en del av Tesliåsen, er et nytenkende prosjekt bestående av moderne og stilrene eneboliger, med familievennlig planløsning, store uteplasser, utsikt og biloppstillingsplass i carport rett utenfor døren. Beliggenheten er meget attraktiv og barnevennlig, nær offentlig kommunikasjon, butikker, skoler, barnehager og alt man har behov for i en hektisk hverdag. Samtidig er det umiddelbar nærhet til marka og idylliske Jonsvatnet, med flotte rekreasjonsområder sommer som vinter. Med kun 12 minutter med bil til sentrumskjernen ligger byens fasiliteter kort vei unna. 

Meld din interesse allerede nå, salget er i gang!

Meld interesse

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Flotte utearealer for hele familien

Boligene vil få flere solrike uteplasser, blant annet en lun og trivelig terrasse i andre etasje. Terrassen blir på ca. 34 kvm, og har dermed god plass til utemøbler og grill. De flotte uteplassene legger godt til rette for at hele familien skal kunne nyte varme sommerdager utendørs. Panoramavinduene sørger for rikelig med naturlig lys, samtidig som det skaper en unik kontakt med utearealene. Videre vil boligene få et overbygget og hyggelig inngangsparti med carport, samt plass til parkering på gårdsplassen.

Kort vei til det meste

Beliggenheten er meget attraktiv og barnevennlig, nær offentlig kommunikasjon, butikker, skoler, barnehager og alt man har behov for i en hektisk hverdag. Samtidig er det umiddelbar nærhet til marka og idylliske Jonsvatnet, med flotte rekreasjonsområder sommer som vinter. Med kun 12 minutter med bil til sentrumskjernen ligger byens fasiliteter kort vei unna.