Furutoppen

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Velkommen til Furutoppen på Løvset - et helt nytt boligområdet på Melhus. Området har en meget attraktiv beliggenhet og bl.a. vil det etableres eneboliger, tomannsboliger og rekkehus i feltet. Det vil bli opparbeidet flotte fellesområder, med bl.a. en større lekeplass. Fra området er det kort avstand til naturen, kollektivtransport, barnehage, skole og Melhus sentrum. I tillegg er det kun 10 minutter til Tillerbyen med flere kjøpesenter og 20 minutter til Trondheim sentrum.

Her vil du kunne velge mellom to boligtyper, med hhv. bruksareal på 285 kvm og 195 kvm.


Boligtype A, på 285 kvm, går over tre plan, med hybel i deler av sokkelen med potensielle leieinntekter. Hybelen består av stue/kjøkken, bad, gang og 1-2 soverom og vil ha egen skjermet inngang på siden av boligen. Denne delen kan enkelt benyttes av hoveddelen om det er ønske om å benytte hele boligen selv, samt du som eier kan velge antall rom du selv ønsker å benytte. Se planløsning vedlagt i salgsoppgaven. Hoveddelen består av 4 soverom, bad, vaskerom/teknisk rom, boder, kjellerstue og en toppetasje med åpen stue/kjøkken-løsning med utgang til stor vestvendt takterrasse på 69 kvm. Denne enheten har også garasje.

Boligtype B, på 195 kvm, går over to plan, med stort bodrom/hobbyrom i sokkel i tillegg. Dette rommet kan være til lagring, div hobby, kinorom, treningsrom, m.m. Tidlig inn i prosessen gir valgfrihet. 1.etg. vil ha inngang til en 2-roms hybel på tverrenden av boligen, som kan gi potensielle leieinntekter. Den kan inkluderes i hoveddelen da vi har tegnet to ulike løsninger, se vedlagt tegning i salgsoppgave. Hoveddelen består av 4 soverom, bad, vaskerom/teknisk rom og en toppetasje med åpen stue/kjøkken-løsning med utgang til stor vestvendt takterrasse på 69 kvm. Denne enheten har praktisk carport løsning.

Meld interesse


Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel