Hva er boligen min verdt?

Flott utsikt fra Gamle Åsvei 51

Bygging i gangsatt!

Bo som kongen på haugen!

På toppen mellom Marienborg og Ila kommer endelig de gjenstående leilighetene i Gamle Åsvei 51. Leilighetene er lyse og luftige, og passer for deg som vil ha kun det beste!

Nytt og moderne

Gamle Åsvei 51 blir et moderne boligprosjekt. Her finner du lukket parkeringskjeller og heis til alle plan. Området opparbeides med fine grøntområder og stier som sikrer gang- og sykkelmuligheter til Osloveien, Øya og sentrum. Her kommer 2-, 3-, og 4-roms leiligheter fra 62 – 118 kvm.

Nærhet til sentrum

Trondheim sentrum når du også raskt både på sykkel, med trikk eller til fots. Det blir etablert en gang og sykkelsti ned mot Marienborg som gir kort vei til St Olavs Hospital. Ypperlig om du jobber der. Gråkallbanen tar deg raskt både til og fra Ila og sentrum.

Finn din leilighet

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

MELD DIN INTERESSE NÅ!

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Kontakt oss