Hva er boligen min verdt?

NÅ KOMMER TRINN 2 for salg

Vi har nå gleden av å meddele at trinn 2 i Gartnerihagen kommer for salg. Ytterligere 19 leiligheter skal få nye eiere og vi har allerede hatt stor interesse for leilighetene. Registrer deg som interessent og vi holder deg oppdatert.

Registrer din interesse

Send oss din kontaktinformasjon nå og vi holder deg oppdatert med siste nytt om byggetrinn 2!

Gartnerihagen 2 vil være et selvstendig borettslag med selskapet Veksthusgata Eiendom AS som utbygger. Det stilles like krav til kvaliteter med blant annet vannbåren gulvvarme, flislage våtrom og Miele hvitvarer. Prisliste og leilighetsvelger for Gartnerihagen 2 vil bli gjort tilgjengelig senere.

Rolig beliggenhet - midt i sentrum

Prosjektet ligger tilbaketrukket fra Orkdalsveien med adresse i den nye Veksthusgata, og må dermed sies å ligge midt i hjertet av Orkanger.

Gangavstand til alle servicefunksjoner som eksempelvis kjøpesentra og sentrumsgata.


Leilighetene blir bygd med tanke på funksjonalitet og brukervennlighet for deg som beboer. Her får du lettstelte leiligheter hvor du slipper å tenke på hverken snømåking eller plenklipping.

Leilighetene

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Solgang

Videoen under viser hvordan solen beveger seg igjennom dagen i forhold til bygget. Tid og dato ser du i klokken nede til høyre i filmen.