Gråbakken Hageby

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

BYGGETRINN 2 ER NÅ I SALG!


14 flotte borettslagsleiligheter med lavt innskudd og "alt" inkludert i fellesutgiftene.

Velkommen til byggetrinn 2 på Gråbakken Hageby! Attraktiv beliggenhet midt i Ler sentrum med kort vei til alt Ler har å by på. Innskudd fra kr 980 000,- (totalpris fra kr 2 512 420,-) Her er alt inkludert i fellesutgiftene, som for eksempel oppvarming og varmt vann. Lavt innskudd gir deg mer økonomisk spillerom. Det gjør det også lettere å komme seg inn i boligmarkedet kontra med selveier hvor du må inn med hele beløpet med en gang.


BOLIGVELGER

I boligvelgeren finner du informasjon om hver enkelt leilighet med plantegning og 3D-illustrasjon. Du finner også priser og ser hvilke som er ledige. Noe som passer for deg?

Et boligprosjekt med ambisjoner

Å velge miljøvennlige løsninger og materialer med lavt miljø-fotavtrykk har vært sentralt i planleggingen av Gråbakken Hageby. Bebyggelsen er utformet relativt tett og urbant, med kort gangavstand til buss, tog, nærbutikk og torg. Dette sikrer en framtidsrettet og bærekraftig utbygging.

Hva får du igjen for felleskostnadene?

Felleskostnadene inkluderer bl.a.: Vannbåren varme, husforsikring, kommunale avgifter, eiendomsskatt, renovasjon, tv/internett, vedlikehold, diverse driftsutgifter, vaktmestertjenester, forretningsførsel, renovasjon, strøm fellesareal, renter fellesgjeld, andel av felleskostnader Sameiet gråbakken hageby parkering og andel av Sameiet Gråbakken hageby fellesareal, m.m. Ta gjerne kontakt med megler for en nærmere gjennomgang.

Et fantastisk uterom for alle

Gode bokvaliteter inne er viktig når man kjøper ny leilighet, men kanskje vel så viktig for mange er muligheten for å berike livet utendørs, enten det er alene eller sammen med andre. Hver leilighet på Gråbakken Hageby har privat innglasset balkong som forlenger utesesongen i begge ender. I tillegg innbyr grøntområdet utenfor med sine sosiale soner til å skape trivelig naboskap med de rundt.

Meld interesse


Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Lev livet lett på Ler

En rusletur unna Gråbakken Hageby finner du nærbutikken Coop Prix med et godt dargligvareutvalg og trivelig betjening. I tillegg har du Melhusbanken i samme lokale. Ønsker du å reise lenger, stopper bussen like utenfor og tar deg til Melhus sentrum på 10min.

Lev livet sammen på Ler

Arkitektene på Gråbakken har hatt fokus på å skape et sosialt og trivelig uterom med soner tilrettelagt for trivelig naboskap. Her kan dere kose dere ute sammen, enten det er i lekestativet eller i parsellhagen der dere kan høste det dere måtte ønske å dyrke.

Lev livet aktivt på Ler

På Ler er det flere aktiviteter å være med på og kun 25 minutter unna finner du i tillegg Vassfjellet Skipark. Her har det blitt gjort en rekke oppgraderinger den siste tiden og parken har blitt til en av midt-Norges beste alpinanlegg.

Lev livet ute på Ler

Det er gode muligheter for rekreasjon når du bor på Gråbakken Hageby. Her har du både turstier og skiløyper i nærheten. Gaula renner også fredfylt forbi og kan by på gode fiskeopplevelser.

Lev familielivet på Ler

I gangavstand fra Gråbakken Hageby finner du Flå skole og barnehage. Barnehagen har i dag fem avdelinger med til sammen 70 barn, mens det går 141 elever fra 1. til 7.trinn. Her får du et rolig og trygt nabolag å vokse opp i.