Lev livet på LerMidt i Ler sentrum, like ved søndagsåpen dagligvarebutikk, bank og kollektivtilbud med bytakster, skal det bygges et helt nytt og fremtidsrettet boligkvartal. Her har arkitektene av Gråbakken Hageby hatt fokus på å tilrettelegge for gode solforhold, nydelig utsikt og gode uteoppholdsarealer for alle.

Snart legges 14 leiligheter ut for salg i det som er første trinn mot en komplett Hageby på Ler. Her kan du nyte godt av friske fellesarealer, grønt og frodig parkanlegg, heis, p-kjeller og mulighet for parsellhage og trivelig naboskap. I vest renner Gaula stille forbi med sine store fiske- og rekreasjonsmuligheter.

På Gråbakken Hageby skapes rom for å leve livet, inne som ute!

Meld interesse

Registrer navnet ditt her og vi holder deg oppdatert om siste nytt i dette spennende boligprosjektet på Ler.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.

Lev livet lett på Ler

En rusletur unna Gråbakken Hageby finner du nærbutikken Coop Prix med et godt dargligvareutvalg og trivelig betjening. I tillegg har du Melhusbanken i samme lokale. Ønsker du å reise lenger, stopper bussen like utenfor og tar deg til Melhus sentrum på 10min.

Lev livet sammen på Ler

Arkitektene på Gråbakken har hatt fokus på å skape et sosialt og trivelig uterom med soner tilrettelagt for trivelig naboskap. Her kan dere kose dere ute sammen, enten det er i lekestativet eller i parsellhagen der dere kan høste det dere måtte ønske å dyrke.

Lev livet aktivt på Ler

På Ler er det flere aktiviteter å være med på og kun 25 minutter unna finner du i tillegg Vassfjellet Skipark. Her har det blitt gjort en rekke oppgraderinger den siste tiden og parken har blitt til en av midt-Norges beste alpinanlegg.

Lev livet ute på Ler

Det er gode muligheter for rekreasjon når du bor på Gråbakken Hageby. Her har du både turstier og skiløyper i nærheten. Gaula renner også fredfylt forbi og kan by på gode fiskeopplevelser.

Lev familielivet på Ler

I gangavstand fra Gråbakken Hageby finner du Flå skole og barnehage. Barnehagen har i dag fem avdelinger med til sammen 70 barn, mens det går 141 elever fra 1. til 7.trinn. Her får du et rolig og trygt nabolag å vokse opp i.