Gråbakken Hageby test av velger

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.


Nytt trinn kommer for salg!


Lev livet på Ler


Midt i Ler sentrum, like ved søndagsåpen dagligvarebutikk, bank og kollektivtilbud med bytakster, skal det bygges et helt nytt og fremtidsrettet boligkvartal. Her har arkitektene av Gråbakken Hageby hatt fokus på å tilrettelegge for gode solforhold, nydelig utsikt og gode uteoppholdsarealer for alle. Nå er det nytt trinn for salg i det som er en komplett Hageby på Ler. Her kan du nyte godt av friske fellesarealer, grønt og frodig parkanlegg, heis, p-kjeller og mulighet for parsellhage og trivelig naboskap. I vest renner Gaula stille forbi med sine store fiske- og rekreasjonsmuligheter.
På Gråbakken Hageby skapes rom for å leve livet, inne som ute. Lev livet på Ler!


Et boligprosjekt med ambisjoner

Å velge miljøvennlige løsninger og materialer med lavt miljø-fotavtrykk har vært sentralt i planleggingen av Gråbakken Hageby. Bebyggelsen er utformet relativt tett og urbant, med kort gangavstand til buss, tog, nærbutikk og torg. Dette sikrer en framtidsrettet og bærekraftig utbygging.

Et fantastisk uterom for alle

Gode bokvaliteter inne er viktig når man kjøper ny leilighet, men kanskje vel så viktig for mange er muligheten for å berike livet utendørs, enten det er alene eller sammen med andre. Hver leilighet på Gråbakken Hageby har privat innglasset balkong som forlenger utesesongen i begge ender. I tillegg innbyr grøntområdet utenfor med sine sosiale soner til å skape trivelig naboskap med de rundt.

BOLIGVELGER

I boligvelgeren finner du informasjon om hver enkelt leilighet med plantegning og 3D-illustrasjon. Du finner også priser og ser hvilke som er ledige. Noe som passer for deg?

Se prospekt


Få en grundig gjennomgang av området og leilighetene. Registrer navnet ditt her og se/ last ned salgsoppgaven.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Leilighetstyper

I andre byggetrinn på Gråbakken Hageby selges det 14 leiligheter fordelt på 6 ulike typer. Alt fra 1-3 soverom, 1-2 baderom i størrelsene 54-150 kvm. Noe for enhver smak!

Lev livet lett på Ler

En rusletur unna Gråbakken Hageby finner du nærbutikken Coop Prix med et godt dargligvareutvalg og trivelig betjening. I tillegg har du Melhusbanken i samme lokale. Ønsker du å reise lenger, stopper bussen like utenfor og tar deg til Melhus sentrum på 10min.

Lev livet sammen på Ler

Arkitektene på Gråbakken har hatt fokus på å skape et sosialt og trivelig uterom med soner tilrettelagt for trivelig naboskap. Her kan dere kose dere ute sammen, enten det er i lekestativet eller i parsellhagen der dere kan høste det dere måtte ønske å dyrke.

Lev livet aktivt på Ler

På Ler er det flere aktiviteter å være med på og kun 25 minutter unna finner du i tillegg Vassfjellet Skipark. Her har det blitt gjort en rekke oppgraderinger den siste tiden og parken har blitt til en av midt-Norges beste alpinanlegg.

Lev livet ute på Ler

Det er gode muligheter for rekreasjon når du bor på Gråbakken Hageby. Her har du både turstier og skiløyper i nærheten. Gaula renner også fredfylt forbi og kan by på gode fiskeopplevelser.

Lev familielivet på Ler

I gangavstand fra Gråbakken Hageby finner du Flå skole og barnehage. Barnehagen har i dag fem avdelinger med til sammen 70 barn, mens det går 141 elever fra 1. til 7.trinn. Her får du et rolig og trygt nabolag å vokse opp i.