58 splitter nye leiligheter

Velkommen til trinn 2 av Hårstad Minde med 58 splitter nye leiligheter på Tiller! Bo lettvint, pent og arealeffektivt i et populært forstadsområde - nært både handels- og infrastruktur og større arbeidsplasser. Velg mellom ulike leilighetstyper i størrelse, form og plassering i et borettslag på Tiller.

Leilighetene ligger på solrik tomt med trivelige balkonger og alt er lagt til rette for et smart og komfortabelt hverdagsliv med blant annet heis, parkeringskjeller og bod. Bygget omkranses av grøntarealer, og tomta grenser tett opp mot skog og større landskapsområder. Tur- og rekreasjon, handel og restauranter, trening, trim og trivsel: Uansett behov har du det nært deg fra leilighetene ved Hårstad Minde.

Prosjektet nærmer seg salgsstart - registrer deg i skjema under og vi holder deg oppdatert!


Registrer deg

Registrer deg i skjemaet og vi holder deg oppdatert om prosjektet.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.

LEILIGHETSVELGER

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Trinn 1 - en salgssuksess

Det første trinnet av Hårstad Minde var svært populært. Byggingen er i full gang og 52 kjøpere kan glede seg til innflytting allerede sommeren 2021.