Arkitekten

Arkitekten

Inspirert av god harmoni

Det tidligere gårdsområdet blir gjenfødt, og står igjen som en perle på bydelen Havstad. Vårt mål for Havstad Torg har vært å skape et godt sted å bo, og et attraktivt sted å møtes. Med direkte adkomst til butikker og servering har vi hatt som visjon å skape et hjem praktisk tilrettelagt for daglige gjøremål, og et sted for gode stunder med familie og venner.

Boligene er hevet en etasje opp fra Torget, og omkranser en stor og frodig takhage med beplantning av høy kvalitet. Mange av de eldste boligene på Havstad er utført i trematerialer og mørke farger. Vi har latt oss inspirere av nyansene i disse, og den gode harmonien de gir i samspill ned naturen rundt. Når vi kombinerer det mørke og gyldne, skapes fargekomposisjonen som gir arkitekturen på Havstad Torg en egen identitet og karakter.

Store vinduer og dører med glass skaper nærkontakt til omgivelsene, og slipper inn godt med dagslys. Sammen med raus takhøyde gir dette boligene en romopplevelse av høy kvalitet. For å gi god plass til utemøbler og planter har vi utviklet et fasadeprinsipp som gir romslige balkonger og terrasser, og god skjerming for vær og vind.

Nå ser vi frem til at Havstad Torg vekkes til live - velkommen til dere som ønsker å realisere boligdrømmen her på Havstad Torg.

Nytt, moderne og alt på ett sted!


PKA arkitekter

PKA er et av de største arkitektkontorene nord for Dovre, og er et internasjonalt team med mer enn 40 kreative hoder. Teamet har kunnskap og erfaring i et vidt spekter innen planlegging- og arkitektfaget, inkludert høy teknisk kompetanse.

God harmoni

Det er naturen og den eldre eksisterende, mørke trebebyggelsen på Havstad som har gitt arkitektene inspirasjon. Nyansene i disse, og den gode harmonien de gir i samspill ned naturen rundt, har resultert i arkitekturen på Havstad Torg.

Fine detaljer

Med store vinduer og dører med glass skapes nærkontakt til omgivelsene, og dagslyset slippes godt inn. Raus takhøyde gir i tillegg boligene en romopplevelse av høy kvalitet. Et gjennomtenkt fasadeprisnsipp gir god plass til utemøbler og planter. Det gir også romslige balkonger og terrasser og skjermer for vær og vind.

Meld din interesse


Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.


Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Leilighetsvelger

Finn din nye drømmebolig!

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, se priser og oversikt over de forskjellige leilighetene. Ønsker du at vi tar kontakt med deg, fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg innen kort tid. Ønsker du å kontakte oss, finner du kontaktinformasjon nederst på siden.

Kontakt