Butikk på bakkeplan

Velkommen til Torget

På bakkeplan finner du Torget. Her åpner en stor og innbydende Kiwi-butikk med moderne fasiliteter, og en stor frukt- og grøntavdeling.

Nyt en praktisk hverdag hvor du slipper å kjøre innom dagligvare på vei fra jobb - her kan du handle når du kommer hjem, eller stikke en snartur ned når du er hjemme. Torget har direkte tilgang fra bakkeplan og via rullebånd fra parkeringskjelleren.

Det vil også åpne servering med uteservering og annen næring med blant annet apotek. En enklere hverdag på Havstad Torg - med det meste du trenger på ett sted.


*Endelig valg av butikker og servicetilbud er ikke vedtatt, endringer vil forekomme.

KIWI

På Havstad Torg vil det komme en stor, lys og moderne KIWI butikk. Sunnhet til folket er KIWIs hjertesak. I butikkens store grøntavdeling vil du få et rikt utvalg på friske grønnsaker. Og er det noe spesielt du er ute etter skal det bare være å ta kontakt. Her skal det være enkelt å være sunn for liten og stor.

Servering

På Havstad Torg vil du få muligheten til å rusle ned til torgets serveringssted. Her vil du få muligheten til å nyte et bedre måltid, eller bare en kopp kaffe hvis det er det du ønsker. Her skal det være enkelt å være sosial enten det er med din kjære eller med gode venner. Valg av serveringssted er ikke tatt enda.

Apotek

På havstad Torg vil det også komme et Apotek. Her vil du kunne finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd.

MELD DIN INTERESSE Motta info først!


Legger du igjen kontaktinformasjon så holder vi deg oppdatert om boligprosjektet Havstad Torg og gir deg informasjon før vi legger leilighetene ute for salg på finn.no.


Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Kontakt