Kvaliteter

Parkeringskjeller - Sportsbod - Heis

Alt tilrettelagt for en praktisk hverdag.

På Havstad Torg finner du alt du trenger for å kunne ha en aktiv, enkel og praktisk hverdag. Her kan du parkere trygt i parkeringskjelleren. Har du mange handleposer tar du enkelt heisen opp til leiligheten.

Parkeringskjelleren har god plass, er lys, luftig og moderne. Til de største leilighetene følger det med parkeringsplass. Blir du eier av en mindre leilighet, får du mulighet til å kjøpe. Har du el-bil er det mulighet til å lade.

Ønsker du en aktiv hverdag, er mulighetene mange og vedlikehold av utstyret blir viktig. Som beboer på Havstad Torg vil du få tilgang på en felles sportsbod for enkel klargjøring av ditt utstyr enten det er ski eller sykkel.

En aktiv, enkel og praktisk hverdag på Havstad Torg!

Felles sportsbod

På Havstad Torg er det kort vei til de gode turopplevelsene, og for å få mest ut av turen er det viktig at utstyret er i orden. Som beboer på Havstad Torg vil du få tilgang til en felles sportsbod. Her kan du fikse på sykkelen din eller skiene dine uansett årstid. Alt du trenger for en aktiv hverdag!

Vedlikehold av utstyr

Det skal være enkelt å være aktiv på Havstad Torg. Da er det viktig at utstyret er i orden. Er uhellet ute og du trenger å fikse dekket eller smøre kjedet er det bare å ta turen til sportsboden som du deler med naboene. Enten du sykler til jobb eller er mer ekstrem ute i marka, er dette stedet for deg.

Parkeringsplass

Parkeringsplasser er ikke lenger bare et sted vi setter bilen. Dagens bilpark blir mer og mer elektrisk og mange har i dag behov for lading hjemme. Her får du el-billader, levert av Ohmia Charging til alle p-plassene.

MELD DIN INTERESSE


Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.


Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Leilighetsvelger

Finn din nye drømmebolig!

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, se priser og oversikt over de forskjellige leilighetene. Ønsker du at vi tar kontakt med deg, fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg innen kort tid. Ønsker du å kontakte oss, finner du kontaktinformasjon nederst på siden.

Kontakt