Leilighetstyper

Leilighetstyper

Havstad Torg - 74 leiligheter fordelt på 3 bygg. Her får du moderne leiligheter i forskjellige størrelser og kombinasjoner. Leilighetsmiksen består av leiligheter med smarte planløsninger fra 29-105 kvm.

Første etasje ligger høyt opp fra bakkeplan da den er hevet en etasje opp fra torget og omkranser en stor og frodig takhage.

Store vinduer og dører med glass skaper nærhet til omgivelsene, og slipper inn godt med dagslys. Leilighetene varmes opp med vannbåren gulvvarme, en meget behagelig varmeløsning. Sammen med rause takhøyde gir dette leilighetene en god boatmosfære.

For å gi god plass til utemøbler og planter er balkongene romslige. De har og god skjerming for vær og vind.

Enten du er ute etter noe mindre, større eller du skal skaffe deg din første bolig - ja, da har Havstad Torg noe for deg.

Her vil det bli boliger for alle livets faser!

2-roms leilighet

Smart 2-roms leilighet på 33 kvm med fantastisk utsikt. Kom hjem til en en gang hvor det er god plass til garderobeskap, et soverom med walk-in-garderobe og en fin stue-, kjøkkenløsning. Leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme. Store vindusflater og skyvedør med fransk balkong mot utsikten gir leiligheten en lys og behagelig boatmosfære. Fra her kan du nyte en fenomenal utsikt over Trondheim by. Velkommen hjem!

3-roms leilighet

Romslig og fin 3-roms leilighet på 74 kvm med vestvendt balkong. Kom hjem til en leilighet med praktisk og gjennomprøvd planløsning. Her får du to soverom hvor hovedsoverommet har walk-in-garderobe. Leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme som gir god og jevn varme. Stue-/kjøkkenløsningen er lys, romslig og praktisk. Fra stuen har du skyvedør ut til den store balkongen med flott utsikt mot takhagen og har både ettermiddag- og kveldssol. Fra leilighetsplanet går det heis ned til p-kjeller. Til denne leiligheten tilhører det 1 p-plass. Velkommen hjem!

4-roms toppleilighet

Stor 4-roms på 105 kvm, med tre soverom og to bad. Soverommene er romslige og alle har plass til garderobeskap for egen oppbevaring. Stue-/kjøkkenløsningen er lys, romslig og praktisk. Fra stuen har du skyvedør ut til den store og solrike balkongen med flott utsikt mot sør. Balkongen går i front av hele leiligheten og kan romme både spisebord med tilhørende grill, samt en avslappende loungeavdeling. Fra leilighetsplanet går det heis ned til p-kjeller. Til denne leiligheten tilhører det 2 p-plasser. Velkommen hjem!

Meld din interesse


Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.


Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Leilighetsvelger

Finn din nye drømmebolig!

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, se priser og oversikt over de forskjellige leilighetene. Ønsker du at vi tar kontakt med deg, fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg innen kort tid. Ønsker du å kontakte oss, finner du kontaktinformasjon nederst på siden.

Kontakt