Området rundt

Bli kjent med området rundt

Den sentrale beliggenheten på Byåsen gir tilgang til alt du trenger rett i nærheten.

Fasiliteter som apotek, dagligvare og servering finer du på torget, mens frisør, lege, blomsterbutikk, kafé, vinmonopol og en rekke andre tilbud finner du i det umiddelbare nærområdet. Beliggenheten byr på tilgang til et godt kollektivtilbud til hele byen. Metrobussen stopper rett utenfor og trikken bare en rusletur unna.

Ønsker du en tur i marka er det bare en kort gåtur unna til vakre, utstrakte Bymarka som er like fin sommer som vinter. Bymarka byr blant annet på golfbane, flere badevann, skøyteis, hundrevis av kilometer med sti og preparerte skiløyper. Her er det mange muligheter til å bevege seg, holde seg aktiv eller bare finne roen blant fuglekvitter og sildrende bekker. Astorbanen finner du rett utenfor døren.

På tur i Bymarka

Med Bymarka som nærmeste nabo har du uante muligheter til å holde deg aktiv men også muligheten til å finne roen blant fuglekvitter og sildrende bekker. Bymarka er enorm, og kan by på 300 km med stier, 120 km med maskinpreparerte skiløyper og 6 lysløyper

Fart og spenning

Vil du delta på, eller få sportslig underholdning, finner du Astorbanen rett utenfor døren. Her er gresset grønt hele året. Ønsker du litt mer fart og spenning ligger Havstad sykkelpark rett ved siden av. Sykkelpark inneholder en pumptrack og en dirtbane og er åpen for alle! !

Moro med vann

Vann og vassdrag er en viktig del av landskapsbildet i Bymarka. Her finners det et stort spekter av større og mindre vann/tjern og bekker og elver. Har du fiskekort er det mulighet for fiske. Slår trønderværet til for fullt sommers tid, er også mange bademulighetene mange. Du kan for eksempel ta et forfriskende bad i Baklidammen, Haukvatnet, Hestsjøen, Kyvatnet, Lianvatnet eller i Teisendammen - valget er ditt!

Meld din interesse


Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.


Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Leilighetsvelger

Finn din nye drømmebolig!

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, se priser og oversikt over de forskjellige leilighetene. Ønsker du at vi tar kontakt med deg, fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg innen kort tid. Ønsker du å kontakte oss, finner du kontaktinformasjon nederst på siden.

Kontakt