Takhagen

Velkommen til Takhagen

Ta en pause fra hverdagen i din felles takhage. Det frodige uteområdet lar deg slappe av blant trær og klatreplanter i en av flere soner. Den gode utsikten og de gode solforholdene gir deg en pause fra bylivet - rett utenfor din egen bolig.

Her kan du sette deg ned med en god bok eller la barna boltre seg på lekeplassen mens du tar en pust i bakken. Nyt kaffekoppen mellom hjerte- og prydkirsebærtrær og la huden kjenne varmen fra sola mens du skuer ut over byen og Trondheimsfjorden.

Takhagens hjerte er pergolaen, som inviterer til å dekke opp langbord for familie, venner og naboer. De frodige, grønne omgivelsene skaper et naturlig og behagelig bomiljø. Kløvergress, stauder, klatreplanter og trær gir et grønt pusterom for deg som bor på Havstad Torg. Har du utsikt mot takhagen kan du ta del i utemiljøets fargeendringer i takt med årstidene.


Takhagen

Grønt, frodig og gode solforhold! Nyt kaffekoppen mellom hjerte- og prydkirsebærtrær og la huden kjenne varmen fra sola mens du skuer ut over byen og Trondheimsfjorden.

Store og små opplevelser

Takhagens hjerte er plassen med pergola. Her legges det opp til muligheten for tilfeldige møter, eller for å dekke på med langbord sammen med naboer, famille eller venner.

Idyll i formiddagssolen

En frodig takhage. Her vil det komme mellomstore trær og stauder som hinter mot de store åkerarealene på Havstad, sammen vil de skape magi utover sommerhalvåret - gyldne farger og deilige dufter.

Meld din interesse


Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.


Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Leilighetsvelger

Finn din nye drømmebolig!

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, se priser og oversikt over de forskjellige leilighetene. Ønsker du at vi tar kontakt med deg, fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg innen kort tid. Ønsker du å kontakte oss, finner du kontaktinformasjon nederst på siden.

Kontakt