Torget

Velkommen til Torget

På bakkeplan finner du Torget. Her åpner en stor og innbydende Kiwi-butikk med moderne fasiliteter, og en stor frukt- og grøntavdeling.

Nyt en praktisk hverdag hvor du slipper å kjøre innom dagligvare på vei fra jobb - her kan du handle når du kommer hjem, eller stikke en snartur ned når du er hjemme. Torget har direkte tilgang fra bakkeplan og via rullebånd fra parkeringskjelleren.

Det vil også åpne servering med uteservering og annen næring med blant annet apotek. En enklere hverdag på Havstad Torg - med det meste du trenger på ett sted.


*Endelig valg av butikker og servicetilbud er ikke vedtatt, endringer vil forekomme.

Kiwi

På Havstad Torg vil det komme en stor, lys og moderne KIWI butikk. Sunnhet til folket er KIWIs hjertesak. I butikkens store grøntavdeling vil du få et rikt utvalg på friske grønnsaker. Og er det noe spesielt du er ute etter skal det bare være å ta kontakt. Her skal det være enkelt å være sunn for liten og stor.

Servering

På Havstad Torg vil du få muligheten til å rusle ned til torgets serveringssted. Her vil du få muligheten til å nyte et bedre måltid, eller bare en kopp kaffe hvis det er det du ønsker. Her skal det være enkelt å være sosial enten det er med din kjære eller med gode venner. Valg av serveringssted er ikke tatt enda.

Apotek

På havstad Torg vil det også komme et Apotek. Her vil du kunne finne et bredt utvalg av medisiner, kjente apotekvarer, hudpleieprodukter av høy kvalitet, vitaminer og kosttilskudd.

Meld din interesse


Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.


Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Leilighetsvelger

Finn din nye drømmebolig!

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, se priser og oversikt over de forskjellige leilighetene. Ønsker du at vi tar kontakt med deg, fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg innen kort tid. Ønsker du å kontakte oss, finner du kontaktinformasjon nederst på siden.

Kontakt