Transport og nabolaget

Bussholdeplass rett utenfor

Transport - til og fra

Med bussholdeplass i begge retninger rett utenfor, og trikken en liten rusletur unna er det enkelt å komme seg til og fra Havstad Torg.

Bussholdeplassen heter Havstad og ligger i Havstadvegen. Herfra har bussene hyppige avganger til sentrum, i tillegg til ytterlige ruteavganger i rushtiden. Det tar kun 10 minutter med buss inn til kjernen av byen. Det går også direkte ruter mot eksempelvis Pirsenteret, St. Olavs Hospital, NTNU Dragvoll og NTNU Gløshaugen. Byåsveien er valgt til framtidig MetroBusstrasé.

Kun 1 kilometer unna ligger trikkestoppet Munkvoll, hvor du kan ta verdens nordligste trikkelinje Gråkallbanen opp til friluftsområdet Lian, og også ned til sentrum av byen.

Gang- og sykkelvei går parallelt med Byåsveien på begge sider, og det er enkelt å komme seg til alle byens områder ved bil med to kjørefelt hver vei.


Kun 10 min til sentrum

Fra bussholdeplassen i Havstadvegen går bussene hyppig til sentrum, i tillegg til ytterlige ruteavganger i rushtiden.

Busstopp rett utenfor

Rett utenfor Havstad Torg finner du bussholdeplass i begge retninger. Det tar kun 10 min med buss ned til kjernen av sentrum.

Gråkallbanen

En kilometer unna er trikkestoppet Munkvoll. Gråkallbanen kjører rute 9 i Trondheim. Strekningen er på 8,8 kilometer, og tar 21 minutter fra Lian til St. Olavsgate.

Meld din interesse


Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.


Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Leilighetsvelger

Finn din nye drømmebolig!

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, se priser og oversikt over de forskjellige leilighetene. Ønsker du at vi tar kontakt med deg, fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg innen kort tid. Ønsker du å kontakte oss, finner du kontaktinformasjon nederst på siden.

Kontakt