Utbygger

Splitter nye boliger på Havstad

Heimdal Bolig - en utbygger med lange tradisjoner i Trøndelag!

Gjennom store og gode prosjekter har Heimdal Bolig posisjonert seg som en solid aktør på prosjektmarkedet. Firmaet er opptatt av å bygge boliger som tilfører verdi både til beboerne og området de oppføres i.

I Heimdal Bolig er vi opptatt av helheten i våre boligprosjekter. Vi bygger leiligheter i god kvalitet, på steder folk ønsker å bo. Like viktig tror vi det er med fellesarealer og uterom, som bidrar til rekreasjon og trivsel.

Derfor er vår ambisjon å utvikle Byåsen sitt flotteste prosjekt med takhage og torg, her vil du få alt på ett sted! På Havstad Torg vil vi ha fokus på gode løsninger som gir trivsel og bidrar til en enkel hverdag. Vi legger ekstra energi i at alle fellesarealer skal bli innbydende, funksjonelle og av god kvalitet. Vi utvikler og bygger ofte over store områder, faktisk helt nye bydeler. Våre fagfolk har derfor et nært samarbeid med både interessegrupper og det offentlige for at resultatet skal bli best mulig.

Det er helt avgjørende for oss at boligkjøperen skal kunne trives i sin nye bolig i mange år. Dette stiller strenge krav til vårt arbeid og byr på mange utfordringer; Utfordringer vi elsker å løse!


Meld din interesse


Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.


Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Leilighetsvelger

Finn din nye drømmebolig!

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, se priser og oversikt over de forskjellige leilighetene. Ønsker du at vi tar kontakt med deg, fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg innen kort tid. Ønsker du å kontakte oss, finner du kontaktinformasjon nederst på siden.

Solide samarbeidspartnere

Dyktig fagteam

Fremtidsrettede bygg

Kontakt