Hva er boligen min verdt?

Velkommen ytterst på Strandkanten

K10 ligger aller ytterst på Strandkanten i Tromsø nedenfor «gamle Meieriet» og Strandvegen. Området er en del av sørbyen, noe få minutters gange fra sentrum. K10 vil bygges ut i havet, utenfor eksisterende bebyggelse og vil stikke godt ut i Tromsøsundet. Boligområdet har et maritimt miljø med brygge og strandpromenader. Indre område er så å si trafikkfritt med gang- og sykkelvei direkte til sentrum. Omgivelsene og tomten stiller store krav til valg av arkitektur, løsninger og kvalitet. Alle valg er gjort med tanke på å skape noe ekstra som reflekterer den unike beliggenheten ved sjøen. En kombinasjon av urbane naturbaserte kvaliteter, samlet i et ambisiøst boligprosjekt.

Meld din interesse

Send oss din kontaktinformasjon så holder vi deg oppdatert først om ny informasjon om prosjektet.

Arkitektur og kvalitet hånd i hånd

Å flytte inn i en ny bolig er en spesiell og god følelse. K10 byr på moderne, tidsriktige, smarte og gjennomtenkte løsninger. Tenk deg et flunkende nytt kjøkken og et flott flislagt bad som ingen har brukt før deg. Her er ingen behov for oppussing og minimalt behov for vedlikehold i overskuelig fremtid. Som kjøper av en leilighet i K10 er du garantert en leilighet hvor alt er i forskriftsmessig stand. Boligene selges med inntil 5 års reklamasjonsrett og du er sikret at dine rettigheter som kjøper blir ivaretatt etter Bustadoppføringslova.

Et godt innemiljø

Vi vet at det å flytte til en ny og lettstelt leilighet bidrar til å frigjøre ekstra tid og energi. Vi arbeider aktivt med å skape et så godt inneklima som mulig i de boligene vi bygger. Dette er både smart, miljøvennlig og energieffektivt – og sikrer det gode innemiljøet. Alle boligene leveres med miljøriktig fjernvarme og balansert ventilasjon.

et hjem med den standard du fortjener

Det er behagelig å bo i en ny og moderne leilighet. Ingen behov for oppussing og vedlikehold på lang tid, og snømåking og plenklipping er en saga blott. Det er bare å nyte livet! K10 oppføres på tradisjonelt vis med bærende konstruksjon i betong og stål. Gjennomført standard med lyse farger og parkett på gulvene.

Badene får fliser på vegger og gulv. Leilighetene har porttelefon og leveres med tv- og bredbåndstilknytning med Canal Digital. Kvaliteter vi alle setter pris på er god planlegging, gjennomgående god standard, faglig gjennomført arbeid, og praktiske planløsninger. Valgt standard sikrer varig bruk, gir lavere energiforbruk, bedre inneluft og trygghet.
Kontakt oss