Kapteinen: Velgertest

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Leilighetsvelger

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Med én fot i vannkanten, og den andre i sentrum

Kapteinen, Øvre Nyhavna. Flytt inn i løpet av året
29 nye leiligheter med ett, to eller tre soverom. Størrelser fra 34 kvm til 85 kvm. Leiligheter med store balkonger. Hverdagsluksus med gode og gjennomtenkte løsninger, gjestebad, garderobeløsninger og godt inntrukket stue og kjøkken. Sportsbod i kjeller.

Øvre Nyhavna
Drømmen om et liv ved byen og ved fjorden, Det er ikke rart at folk elsker Nyhavna. Her bygges en ny bydel og hele området er i en støpeskje. Nært knyttet til sentrumslivet, men med egen puls. Her bor du sentralt, mens det er kort vei til sentrum, sjø og grønnmark. En stor park mellom byggene inviterer til varme sommerkvelder, og den friske lukten av sjø, vind og vann blir en del av hverdagen her på Øvre Nyhavna. Her kan du tusle fra egen dør, gjennom grøntdraget – og helt ned til Trondheimsfjorden.
Vi mener at dette er den beste tomta i byen. Det er like sentralt, unikt og fremtidsrettet, men med det lille ekstra. Det er den flotte arkitekturen, de smarte planløsningen og den utsøkte beliggenheten som ofte gjør hele forskjellen.

Vi bygger for fremtiden
Nyhavna-området smelter sammen til en urban og moderne bydel, og blir en integrert del av sentrum.
Beliggenheten er det mest unike ved prosjektet. Du har nærheten til vannspeilet og sjøen. Dette er starten på Ladestien. Du kan spasere ned på Nyhavna, samtidig som du har kort vei til handel. Om få år vil området ha utviklet seg til noe helt unikt. Da har vegetasjonen kommet, og ting har «satt seg». Naboeiendommene er bygd ut og det vil være flere kafeer og restauranter i gangavstand. Det blir et levende bomiljø, men samtidig tilbaketrukket.

Noe av det unike med Øvre Nyhavna er at du får i pose og sekk: fordelene ved det levende og sentrumsnære – kombinert med følelsen av å leve tilbaketrukket. Med kun 10 minutters spasertur til Solsiden og få minutter til Ladestien og Trondheimsfjorden, oppsøker du det du til enhver tid trenger. Her har du ro, og her har du puls.

Husker du Solsidens forvandling, fra grå industri til et yrende knutepunkt? Nå står Nyhavna for tur

29 leiligheter 2, 3 eller 4 soverom. Fra 44 til 85 kvm

Drømmen om et liv ved byen og ved vannet treffer mange. Bare i løpet av 2 år er det solgt over 420 boliger på Øvre Nyhavna.

Vi mener at dette er den beste tomta i byen. På trinn 5 får du alt det som har gjort Øvre Nyhavna til en salgssuksess – og enda litt til. Det er like sentralt, unikt og fremtidsrettet, men med det lille ekstra. Det er den flotte arkitekturen, de smarte planløsningen og den utsøkte beliggenheten som ofte gjør hele forskjellen.

På Øvre Nyhavna bor du sentralt , ved vannet og ved byen.

Ditt område, ditt liv

Med én fot i vannkanten og den andre i sentrum, er Øvre Nyhavna området for deg som vil nyte flere aspekter ved det gode liv. Her vil du i fremtiden finne det meste du er ute etter.

Spasere, sykle, puste, leve. Et miljø- og beboervennlig område med vegetasjon og pusterom. Det er stikkord for områdeutviklingen. Nye bykrav til kollektivtrafikk gjør det praktisk for pendlere og syklister, samtidig som det er behagelig for alle som promenerer og lever livet sitt der.

Noe av det unike med Øvre Nyhavna er at du får i pose og sekk: fordelene ved det levende og sentrumsnære – kombinert med følelsen av å leve tilbaketrukket. Med kun 10 minutters spasertur til Solsiden og få minutter til Ladestien og Trondheimsfjorden, oppsøker du det du til enhver tid trenger. Her har du ro, og her har du puls.

VED BYEN - VED VANNET - VED STIEN - VED CAFÉEN – VED KUNSTEN


Meld din interesse, så kontakter vi deg


Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjon, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel