Arkitekt

Voll Arkitekter - Kirkeringen 2


Kine Tambs er sivilarkitekt og partner i velrenomerte Voll arkitekter. Hun har tidligere jobbet med suksessprosjekter som Ringve park, Grilstad park og Perspektiv Steinan mm. Vi er derfor glad for at det er nettopp hun som ogsåhar designet boligprosjektet, Kirkeringen 2.

Det lille høydedraget i Kirkeveien 2 har til nå stått som en liten urørt oase midt i Heimdal sentrum. Tiden er nå inne for at utsikt og det grønne skogsområdet i sør skal nytes av nye beboere. I Kirkeringen 2 vil du bo urbant og sentralt på «landet».

Tambs synes det har vært en spennende oppgave å prosjektere nye urbane boliger midt i Heimdal sentrum. Boligprosjektet er et stedstilpassset og urbant bygg i mindre dimensjoner enn hva som nå bygges i Trondheim sentrum. Her er det brukt kjente og robuste “norske” materialer som for eksempel treverk i fasadene. Målet har vært å utvikle et moderne og delikat bygg, med gode planløsninger i varierte størrelser.

Mange skal finne sitt nye hjem i Kirkeringen 2 og det er viktig at de skal være stolte over sin nye leilighet. For at dette skal skje, må de være moderne og ha gode løsninger. I samarbeid med Heimdal Bolig AS har Voll arkitekter bygget boliger i mange år, og sammen har de lang erfaring i det å finne de beste løsningene som skal til for å få de beste leilighetene.

I Kirkeringen 2 vil beboerne få gleden av å flytte inn i splitter nye, moderne leiligheter med smarte planløsninger midt i hjertet av Heimdal sentrum. 🌷Meld din interesse


Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.


Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel