Kvaliteter

Parkeringskjeller - Heis - Uteområde


I Kirkeringen 2 finner du alt du trenger for å kunne ha en aktiv, enkel og praktisk hverdag. Her kan du parkere trygt i parkeringskjelleren og ta heisen opp.

Parkeringskjelleren har god plass, er lys, luftig og moderne. Til de største leilighetene følger det med parkeringsplass. Blir du eier av en mindre leilighet, får du mulighet til å kjøpe. Har du el-bil er det mulighet til å lade.

Uteområdet er frodig og grønt og vil bestå av benker og sittegrupper mellom. blomster, busker og frukttrær.

Leilighetene har store vindusflater, kvalitets kjøkken fra HTH, flislagte bad, fjernvarme og smarte planløsninger. Kvaliteter som sammen skaper en god boatmosfære.

Tid for det gode liv - Tid for å leve lettvint 🌷Meld din interesse


Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Splitter nytt bad - start dagen her

En god start på dagen krever et lyst og delikat baderom.

Baderomsinnredningen utfyller det klassiske badet med et stilrent design og lekre detaljer, samtidig som det er funksjonelt. Her får du et nytt bad ingen har brukt før!

Nytt kjøkken - hjemmets samlingspunkt

Et kjøkken er mer enn bare et kjøkken – det er

hjemmets samlingspunkt hvor det moderne livet leves. Vi har valgt et kjøkkenleverandør som har lekkert design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet - HTH

God boatmosfære

Kirkeringen 2 byr på leiligheter med store vindusflater, kvalitets kjøkken fra HTH, flislagte bad, fjernvarme og smarte planløsninger. Kvaliteter som sammen skaper en god boatmosfære.