Nabolaget

Tid for nabolaget - HEIMDAL


Heimdal er en svært attraktivt bydel i Trondheim kommune, som vokste frem som en stasjonsby etter at Dovrebanen åpnet. I Heimdal kan du bo i rolige omgivelser med kort vei til marka, skole, shopping og med flotte solforhold hele dagen.

Den landlige stasjonsbyen på sørsiden av Trondheim er i endring. For 150 år siden bodde det bare noe få familier på Heimdal, i dag bor det like mange her som i en mellomstor norsk by. Heimdal er blitt en by i byen med egen hovedgate, butikker, serveringssteder, bibliotek, kunstforening og eget 17. mai-tog. Identiteten er sterk og folk herfra er heimdaling, ikke trondhjemmer.

På Heimdal er det gode buss- og togforbindelser og det er enkelt å komme seg til og fra. Med nærhet til flere flotte tur- og friluftsområder er det enkelt å være aktiv.

Tid for det gode liv - Tid for å bo sentralt på Heimdal 🌷Meld din interesse


Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Transport

Heimdal utvikler seg stadig med stort fokus på effektivisering av kollektivtransport og videre utbygging av gang- og sykkelstier. Fra ditt nye hjem vil du enkelt komme deg til og fra jobb, trening, butikker, spisesteder og kulturaktiviteter.

Bymarka

Bare 500 meter fra inngangsdøren finner du stien inn utstrakte Bymarka som er like fin sommer som vinter. Bymarka byr blant annet på flere badevann, skøyteis, hundrevis av kilometer med sti og preparerte skiløyper. Her er det mange muligheter til å holde seg aktiv eller bare finne roen blant fuglekvitter og sildrende bekker.

Heimdal sentrum

Heimdal er blitt en by i byen med egen hovedgate, butikker, serveringssteder, bibliotek, kunstforening, mange små unike unike småbutikker og eget 17. mai-tog. Her finner du alt hva du trenger! En “gåvennlige” by hvor alt er bare en liten rusletur unna.