Utbygger

Kirkeringen 2 - Et samarbeid mellom Heimdal Bolig og Søbstad AS.


Kirkeringen 2 er et samarbeid mellom Heimdal Bolig og Søbstad AS. Brødrene Steinar og Dag Søbstad grunnla firmaet Søbstad AS. Både Heimdal Bolig og Søbstad AS har lokal forankring til Heimdal.

Heimdal Bolig er en utbygger med lange tradisjoner i Trøndelag. Gjennom store og gode prosjekter Har de posisjonert seg som en solid aktør på prosjektmarkedet.

I Heimdal Bolig er de opptatt av helheten i boligprosjektene. De ønkser å bygge leiligheter med god kvalitet, på steder folk ønsker å bo. Det legges stor vekt på fellesarealer og uterom, som bidrar til rekreasjon og trivsel.

Heimdal Bolig sin ambisjon er også å lage et flott uteområde på Kirkeringen 2. Det legges ekstra energi i at alle fellesarealer skal bli innbydende, funksjonelle og av god kvalitet. Heimdal Bolig utvikler og bygger ofte store områder, faktisk helt nye bydeler. Deres fagfolk har derfor et nært samarbeid med både interessegrupper og det offentlige for at resultatet skal bli best mulig.

Det er helt avgjørende for Heimdal Bolig at boligkjøperen skal kunne trives i sin nye bolig i mange år. Dette stilles derfor strenge krav til arbeidet, noe som kan by på utfordringer; - utfordringer de elsker å løse!

Tid for det gode liv - Tid for å leve lettvint 🌷Meld din interesse


Har du spørsmål om prosjektet, ønsker å se salgsoppgaven, eller ønsker kontakt med megler. Legg igjen kontaktinformasjonen, så hører du raskt fra oss.

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Spennende arkitektur

Et stedstilpasset og urbant bygg i mindre dimensjoner med spennende vinkler. Kjente og robuste “norske” materialer som treverk i fasadene, på balkongene er det brukt glass. Lyset slippes inn og fasaden får et elegant uttrykk. Kirkeringen 2 - et moderne og delikat bygg, med gode planløsninger i varierte størrelser.

På et lite høydedrag

Det lille høydedraget i Kirkeveien 2 har til nå stått som en liten urørt oase midt i Heimdal sentrum. Tiden er nå inne for at utsikt og det grønne skogsområdet i sør skal nytes av nye

beboere. I Kirkeringen 2 vil du bo urbant og sentralt på «landet».

Heimdal Bolig

Et team med solid fagkompetanse på utvikling av komplette boligområder. Fokus er rettet mot varige verdier

for klima, samfunn og fellesskap.

Gode og attraktive tomter formes til levende boligmiljø, basert på solid kunnskap om bydelsbehov – og gode boliger.