logo

Idrettsparken Melhus - 16 nye rekkehus

Velkommen til Drammensvegen 64 og et nabolag tilrettelagt for en glad og aktiv oppvekst i Melhus! Her venter 16 splitter nye hjem på familier som ønsker seg en lekker bolig med romslig plass til alle. Her bor du en spasertur unna alt du trenger i en hektisk hverdag - skole, barnehage, idrettshall og fotballbane finner du et steinkast unna. Her er det førstemann til mølla og ingen skumle budrunder!

Få info først


Registrer deg her og vi holder deg oppdatert om prosjektet. Du vil også oppnå fortrinn ved et eventuelt kjøp.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

LEILIGHETENE

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Et hjem med gode kvaliteter

Her vil du få muligheten til å sikre deg et helt nytt rekkehus med gjennomgående pen standard. Boligene har en innholdsrik og god planløsning og går over 2 etasjer.

Moderne boliger

Noen av kvalitetene du kan glede deg over:

• Entré flislegges med 60cmx60cm fliser.

• Bad og bad/vaskerom, samt deler av entré i 1. etasje har varmekabler i gulv.

• Oak white laminat på alle tørrom.

• Installert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.

• Etablert stålpipe i stue i 2. etasje.

Kjøkken med god smak

Boligene leveres med kjøkken fra KVIK - et moderne kjøkken fra serien "Milk white". Benkeplaten er laminat i type Concrete Sand og du får integrerte hvitevarer; ovn, kjøkkenvifte, induksjon platetopp, kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin. Her blir matlagingen en fornøyelse.

Lekkert baderom

På bad og vaskerom blir det montert spotter i himling og innredning kommer fra annerkjent baderomsleverandør. Her får dagen en frisk start og en behagelig avslutning.