Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.

Takk for henvendelsen! Vi tar kontakt!

Velkommen til Langhuset

Midt i Heimdal sentrum finner du den fortryllende Langhuset. Her har du moderne og miljøbevisste leiligheter med gåavstand til alt av fasiliteter, og Trondheim en kort kjøretur unna med bil eller buss.

33 leiligheter i borettslag kommer for salg, mellom 33-53 kvm BRA med 1-2 soverom.

Sentralt

Nå du bor sentralt så sparer du tid i hverdagen på å bruke mindre tid til og fra. Tid du kan bruke på deg selv og alle mulighetene som er tilgjengelige med en slik beliggenhet. Turen til butikken, barnehagen, treningssenteret og mer er kort og stressfri. Langhuset ligger også innen gåavstand til metrostasjon for buss og tog, så du kan komme deg dit du vil med eller uten bil.

Miljøbevisst

Langhuset er et miljøvennlig prosjekt bygd til høyere standard enn vanlige boligprosjekter.

Nytt og moderne

Fordelen ved å kjøpe nytt er at du er den første som bor der, og alt er bygd til moderne standarder. Du får muligheten til å tilpasse boligen etter dine ønsker, alt er splitter nytt og trenger ikke vedlikehold på en god stund, og det er lave felleskostnader. Unngå stresset med å bruktkjøp, og finn din drømmeleilighet i Langhuset i dag!

Meld interesse

Vil du vite mer om leilighetene? Registrer deg her og vi holder deg oppdatert om prosjektet. Du vil også oppnå fortrinn ved et eventuelt kjøp av leilighet.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.