Ta kontakt for visning:

Løbakk: 930 29 952
Olsen: 464 00 865

Byggetrinn 1 – UTSOLGT
Byggetrinn 2 – UTSOLGT
Byggetrinn 3 – UTSOLGT
Byggetrinn 4 – 91 av 94 solgte

Registrer deg

Registrer deg for mer informasjon om prosjektet.

LilleByleiligheten

På Lilleby bor du godt. Du bor nært, og du bor grønt. Lilleby er på vei til å bli en av byens mest attraktive bydeler, og det er lett å forstå hvorfor. Med kort avstand til det meste, og en spennende historie er det vanskelig å ikke la seg sjarmere av Lilleby. Lilleby har en spennende og variert fortid. Området mellom Lade og sentrum har huset alt fra smelteverk til guttehjem. Det finnes mange interessante fortellinger fra Lilleby og Lademoen, nok til å la seg fascinere og inspirere av området.


Derfor er vi stolte over å presentere LilleByleiligheten og fremtidens Lilleby. Her skal mennesker bo og leve godt i et av byens mest sentrale områder. LilleByleilighetene vil bestå av 330 selveierleiligheter og flotte uteområder! Her vil det bli godt å leve.

Godt liv på Lilleby

LilleByleiligheten har det meste du trenger innen gangavstand. Her får du både nærhet til sentrum og nærhet til marka. Lilleby har en geografisk fordel. Området er plassert midt i blinken for deg som både liker byliv og grøntliv. En liten gåtur unna ligger Solsiden med sitt yrende folkeliv. Restauranter, barer og shopping gjør Lilleby til en levende bydel med masse muligheter, uansett hva du måtte ønske.

Et steinkast unna finner du naturskjønne Ladestien med sine vakre strender, og flotte natur. Her kan du nyte roen og samle tankene, gå en tur, og sole deg om sommeren. Ingenting er som trøndersommer i Korsvika!

Lilleby er på vei til å bli en av byens mest attraktive bydeler, og det er lett å forstå hvorfor.

hjertet i lillebyleiligheten

LilleByleiligheten har et stort sentralt gårdsrom som er innrammet av boligene rundt. Gårdsrommet ligger dermed skjermet og lunt plassert med mange forskjellige muligheter for å fylle dine behov. Her er det flotte steder for lek, deilige gressbakker for soling, tilbaketrukne benker for å observere, store torg for å møtes til både hygge og aktivitet. Vårt mål er at vi kan skape uterom som gir noe tilbake til deg som lever på Lilleby. Gårdsrommet skal være hjertet i LilleByleiligheten.

Lilleby blir en bydel for deg som vil bo med sentrum i gangavstand, samtidig som du vil bo godt skjermet fra biltrafikk.

Bygd for ditt liv

LilleByleiligheten bygges med fokus på kvalitet. Dette vil være gjennomgående for alle leiligheter. Her vil det være fasader i puss og kobber, flis på balkonger og i trapperom, vannbåren varme og mye mer. LilleByleiligheten vil kjennetegnes ved høy kvalitet, god standard og stor fleksibilitet, og ved at du som bor her kan leve et behagelig liv. Det er det som betyr noe.

LilleByleilighetene vil bestå av ca. 330 selveierleiligheter, flotte uteområder og en vakker fasade. Her vil det bli godt å leve!

Finn din leilighet

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.