Velkommen til Løvset Panorama

Nye rekkehus med panoramautsikt og fantastiske solforhold.

Byggetrinn 1 utsolgt.

Byggetrinn 2 med 8 enheter er nå for salg!

Velkommen til Løvset Panorama

Nye rekkehus med panoramautsikt og fantastiske solforhold.

Byggetrinn 1 utsolgt.

Byggetrinn 2 med 8 enheter er nå for salg!

Rekkehus med eksepsjonelle solforhold

Velkommen til trinn 2 av dette attraktive prosjektet; Løvset Panorama på Melhus, og din unike sjanse til å sikre deg et helt nytt rekkehus i massivtre, med panoramautsikt og fantastiske solforhold. Her er det faste priser med førstemann til mølla!

Løvset er et svært attraktivt boområde på Melhus i barnevennlige og rolige omgivelser. Her vil du få eksepsjonelle solforhold hele dagen og en fantastisk utsikt fra høyden. Rønningstrøa er et nyregulert felt og har en meget barnevennlig beliggenhet. Trygge omgivelser med etablert nabolag, kort vei til skole og like ved Løvset barnehage.

Området har en landlig, men likvel sentral beliggenhet, kun 3 km fra Melhus sentrum, og ca. 8 km til Tiller handelssentrum. Her vil du ha tilgang til alle nødvendige fasiliteter. Gode bussforbindelser fra området. Fra feltet er det også nærhet til vakre turområder som f.eks. Vassfjellet.

Meld din interesse

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.