Hva er boligen min verdt?

Velkommen til Margrethes Park!

Her kommer det flotte familieboliger med grønne uteområder, nærhet til marka og lite gjennomtrafikk!

Meld interesse

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Velkommen til Margrethes Park!

Margrethes Park består av 13 rekkhus over 3 plan  med hver sin takterrasse. Beliggende i et etablert og rolig boområde på Utleir legger utbygger her opp til et område som vil passe perfekt for barnefamilen. Grønne uteområder, nærhet til marka og lite gjennomtrafikk er stikkord som burde så høyt på liste for både store og små.

Meld din interesse nå, og få informasjon om prosjektet først!

Perfekt for barnefamilier

Margrethes Hage vil ligge helt i markagrensa i en barnevennlig og rolig del av Trondheim. Her er det lite trafikk, gode turmuligheter i et etablert boområde. Det er kun en kort spasertur opp til blant annet Tomsetåsen og Kastbrekkåsen. Strindamarka har kilometer på kilometer med turstier og er et flott turterreng sommer som vinter.

Sentralt, men rolig beliggende

Selv om du bor landlig til i Margrethes Hage så betyr ikke dette at du ikke har de servicetjenestene du trenger er langt unna. Et kort stykke unna ligger Risvollansenteret med legesenter, tannlege, fysioterapeut, bibliotek, frisør og mye mer. Med mange bussavganger like i nærheten er det lett å komme seg ned til Trondheim sentrum. 

På Margrethes Hage finner du roen du trenger, med alle tilbud du behøver i hverdagen.