UTSOLGT

Ni flotte og moderne familiehytter rett ved bakken i Stølen!

Marilia ligger øverst i hyttefeltet Gorsettunet, med hyttefeltets beste utsikt. Her får du umiddelbar nærhet til alpinanlegget og det preparerte skiløypenettet.

I Marilia kan du nyte kvikklunsj og appelsin ved en brunbeiset solvegg rett ved bakken med nydelig utsikt over Oppdalsfjellene. Hyttenes flotte beliggenhet like ved nedfarten av slalombakken i Stølen er perfekt for alle som trives med ski på beina eller bare ønsker å være tett på naturen - her er du nettopp det!


REGISTRER INTERESSE

«For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger individuelt etter avtale med megler. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karatene, gi oss beskjed før vi avtaler visningstidspunkt. Vi anbefaler at salgsoppgaven lastes ned digitalt.»

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.

Hytte med sjel

Familiehyttene er romslige i størrelse, men har fortsatt et hjemmekoselig preg. Hyttene er tegnet av det lokale firmaet Troll arkitekter. Fasaden er svært områdevennlig med brun, liggende trekledning og trivelig torvtak. Høyåpen himling gir luftige svev under taket, og store, åpne vindusflater slipper den flotte utsikten inn på stua.


- Gode solforhold på terrassen

- Furu glattpanel på vegg, ferdig beiset

- Baderomsinnredning fra Linn Bad

- Lekkert kvalitetskjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Whirpool.


Livet på hytta

Med sin beliggenhet i fjellbygda Oppdal er det duket for mange uteaktiviteter sommer som vinter. På vinteren finner du både skispor og alpinanlegg rett utenfor døra. På sommeren er det duket for løping, sykling og turer av alle slag. Over 120 fjellvann byr på muligheter for fisking, bading og kanopadling.


- Midt-Norges mest populære hytteområde

- Flotte fjellvann

- Turmuligheter for hele familien

- Et godt sted å være, kort vei til det meste!

Marilia

Innholdsrik og romslig hytte med effektive romløsninger. Med store glassflater som inviterer naturen inn, får du en flytende overgang mellom inne og uterommet.

Marilia er hytter på to plan og er den perfekte hytte for den aktive familie. På 99 m2 har den tre soverom, kombinert stue- og kjøkkenløsning, 2 bad/vaskerom og entré. I tillegg innholder hytta 1 praktisk bod hvor du har plass til ski, sykler og diverse utstyr. Marilia er en utmerket sportshytte så vel som en familiehytte. Marilia er en fin hytte med mange smarte finesser i planløsningen. Med langbord på kjøkkenet så er det god plass til mange samlet til et hyggelig måltid. Her har du plass til hele familien, pluss noen venner.

HYTTENE

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

PROSJEKTETS MEGLER