Melhus Arena: Testvelger

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Melhus Arena - spreke familieboliger på Melhus!

Velkommen til Melhus Arena og et nabolag tilrettelagt for en sprek oppvekst! Her kommer splitter nye familieboliger med romslig plass til deg og dine. På Melhus Arena bor du en spasertur unna familielivet, med skole, barnehage, idrettshall og fotballbane rett i nærheten. Flere familier har allerede funnet sitt nye hjem her - sentralt på Melhus.

Velkommen til spreke familieboliger som gjør deg hoppende glad! BYGGING IGANGSATT!

Meld din interesse


Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Finn din bolig

I boligvelgeren får du en oversikt over plantegninger, priser og hvilke boliger som er ledige.

Et hjem med gode kvaliteter

Her vil du få muligheten til å sikre deg en helt ny familiebolig med gjennomgående pen standard. Boligene har en innholdsrik og god planløsning og går over 2 etasjer.

Moderne boliger

Noen av kvalitetene du kan glede deg over:

• Entré flislegges med 60cmx60cm fliser.

• Bad og bad/vaskerom, samt deler av entré i 1. etasje har varmekabler i gulv.

• Oak white laminat på alle tørrom.

• Installert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.

• Etablert stålpipe i stue i 2. etasje.

Kjøkken med god smak

Boligene leveres med kjøkken fra KVIK - et moderne kjøkken fra serien "Milk white". Benkeplaten er laminat i type Concrete Sand og du får integrerte hvitevarer; ovn, kjøkkenvifte, induksjon platetopp, kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin. Her blir matlagingen en fornøyelse.

Lekkert baderom

På bad og vaskerom blir det montert spotter i himling og innredning kommer fra annerkjent baderomsleverandør. Her får dagen en frisk start og en behagelig avslutning.

5 års garanti!

Ved å kjøpe nybygg får man en ubebodd bolig som gir vesentlig mindre vedlikehold og 5 års nybygg-garanti. I tillegg er det fastpris så man slipper budrunde, lave omkostninger og får en moderne bolig etter dagens byggekrav.

Spørsmål? Kontakt meg gjerne!