Hva er boligen min verdt?

KUN 1 leilighet igjen

Kontakt megler for visning

Benjamin Solli
Epost: [email protected]
Tlf: 980 70 657

Last ned prospekt

Registrer din info så vi sender deg komplett salgsoppgave og holder deg oppdatert om prosjektet.

Her bor du i naturskjønne omgivelser med
Bymarka og fjorden som nærmeste nabo.

Munkaunet Vest vil bestå av 27 leiligheter med fantastisk beliggenhet rett ved fjorden i Trolla. Her får du lettstelte leiligheter, med gode planløsninger, kjøkken og bad av høy kvalitet fra Drømmekjøkkenet og integrerte hvitevarer fra Bosch. Munkaunet vest ligger idyllisk til med en utrolig utsikt over fjorden bare noen meter fra strandkanten.

Finn din leilighet

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

En tomt utenom det vanlige

Boligene på Munkaunet Vest ligger i et fantastisk landskapsrom i ytterkant av byen, med uhindret panorama mot fjorden og med bymarka som nabo på sørsiden. Boligene får en landlig beliggenhet, og vil være i gang- og sykkelavstand til Trondheim sentrum.

Moderne og lettstelte leiligheter

Leilighetene blir bygd med tanke på funksjonalitet og brukervennlighet for deg som beboer. Her får du lettstelte leiligheter hvor du
slipper å tenke på hverken snømåkking eller plenklipping.

Parkeringskjelleren med heis gjør at du slipper å tenke på å børste snø av bilen om vinteren. Om sommeren kommer virkelig leilighetenesbalkonger til sin rett. Her kan du se hurtigruten passere forbi på Trondheimsfjorden. Balkongene er romslige og du har utgang rett fra stuen.

Se utsikten fra balkongene

Solur

Ansvarlig megler

Trolla

Trolla ligger ca 10 minutter utenfor selve Trondheim sentrum, noe som både gjør det sentralt men samtidig landlig. Trolla ligger mellom
Flakk og Ila. I tillegg til fantastisk utsikt og utfartsmuligheter til fjorden, har du også flotte turområder i bakgården med Bymarka i sør.