Registrer din interesse

Registrer din interesse og vær først til å motta informasjon om prosjektet.

NORPARK
12 selveierleiliheter i Orkanger Sentrum

Nå kan du bli den lykkelige eier av en av disse 12 selveierleilighetene med egen parkeringskjeller og egen eiet tomt. Fra du parkerer i parkeringskjelleren kan du ta heisen opp til etasjen som din kommende leilighet skal ligge.

Prosjektet Norpark ligger i Orkdalsvegen 32 og ligger dermed i starten av sentrumsgata på Orkanger. Dermed har man en sentral beliggenhet på Orkanger med gangavstand til det meste. I sentrumsgata finner du både bla resturanter, pub og butikker.

HUSBANKFINANSIERING

Våre boliger er godkjent for Husbanklån, noe som gir deg landets mest gunstige lånebetingelser. 

Alle boliger som blir godkjent for husbankfinansiering innfrir strengere krav enn det dagens byggeforskrifter tilsier. Husbanken har blitt et kvalitetsstempel for boligprosjekt, og Norpark innfrir disse strenge kravene til både energimerking og universell utforming.

Det vil si at du som kjøper bolig i prosjektet kan få inntil 80 % husbankfinansiering.

Det å bo i en helt ny og husbankfinansiert bolig er både behagelig, og økonomisk gunstig. Boligene overgår vanlige krav til miljøvennlighet og de tilrettelagt for alle. Ingen stenges ute – ingen stenges inne.

Boutgiftene vil være lavere enn ellers, mye på grunn av den subsidierte renten i Husbanken. Dette kan utgjøre store summer hver måned. Fra den smarte 2-roms leiligheten til 2 store panorama toppleiligheter med store solrike terrasser - her finner du leiligheten som passer deg og dine behov.

-Leilighetsvelger-

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.