15 LEILIGHETER I SENTRUM AV OPPDAL
- 100 000kr oppgradering inkludert!

Velkommen til Oppdal Edge - Innovativt og moderne, komfortabelt og tilrettelagt – midt i Oppdal sentrum. 15 leiligheter med høy standard oppføres i et spennende boligkompleks.

Formen føyer seg pent i terrenget med balkonger som tar imot ettermiddagssola, og leilighetene bader i gjennomlys fra store, sprosseløse vindusflater. Hele byggets første etasje vil bestå av næringslokaler, så alle de 15 leilighetene troner over bakkeplan.

Nå har du en unik mulighet - Vi ønsker å gi de tre neste kjøperne tilvalg for 100 000kr innen kjøkken og hvitevarer, parkett og overflater, garderobe eller elektro, rør og ventilasjon. Ta kontakt med megler for mer informasjon!Se prospekt

Registrer navnet ditt her og få tilgang til prospektet på dette spennende boligprosjektet i Oppdal sentrum.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.

Velkommen inn!

15 topp moderne leiligheter oppføres i 5 varianter. De fordeles jevnt over 3 plan – alle med romslig balkong. Tre av variantene har spennende vinkler og utradisjonelle former, og hele bygget vitner om et urbant sentrumsliv. Ønsker du det lille ekstra velger du hjørneleilighetene mot sør. De skiller seg markant og særlig ut med sin iøyenfallende fasade, og en stilig balkong som eksklusivt rammer inn et spennende inntrykk.

ALT lagt godt til rette

Leilighetene leveres nøkkelferdige med god standard i materialene. Det er parkett på alle oppholdsrom, og flislagte overflater på badet samt på gulv i yttergang. Balansert ventilasjonsanlegg sørger for et godt inneklima, og vannbåren varme i radiatorer gir jevn og komfortabel oppvarming.

Kjøkkenet er et bilde på godt håndverk ned til minste detalj. Helheten i signaliserer ro og harmoni fra stilrene, moderne kjøkkenomgivelser.

DITT NYE NABOLAG - OPPDAL SENTRUM

Fra Oppdal Edge er det kun noen minutters gange til alle handels- og servicefasiliteter samt et utvalg trivelige kaféer og hyggelige restauranter. Det kulturelle Oppdal er også både spennende og aktuelt, og fra leilighetene har du lettvint tilgang til det aller meste.

Med butikken i gangavstand er det lagt til rette for en enkel hverdag på Oppdal Edge.

Ta en kaffe? I Oppdal sentrum er det mange muligheter for nettopp dette.

Lyse trivelige leiligheter med plass til flere!

Et boligprosjekt med moderne uttrykk, hjørneleiligheter med store balkonger og fantastisk utsikt.

Oppdal året rundt

Som både regionsenter og reiselivsdestinasjon kan bygda tilby mye, enten man er fastboende eller tilbringer fritida her. Her finner du et av Norges største alpinanlegg samt skiskytteranlegg, ski- og turløyper, golfbane, curling- og bowlinghall. Det er optimale muligheter til alt fra terrengsykling, jakt og fiske, rafting, klatring og isklatring, til et svært variert utvalg av lett tilgjengelige toppturer.

En hyllest til vinteren

De store og lett tilgjengelige fjellområdene gjør Oppdal til Midt-Norges mest populære vinterdestinasjon. Oppdalsfjella er koblet sammen via et langstrakt og spennende stamløypenett. 180 kilo-meter med skispor – de fleste over tregrensa – kveiler seg gjennom terrenget sammen med sola. Bygda er et snøsikkert skisted, og alpinanlegget med til sammen 16 skiheiser, 30 ulike nedfarter og båndskiheis for de minste, sørger for svært variert og kvalitetsfylt plass å boltre seg på.

Norsk fjellsommer på sitt beste

Sommerstid åpner det seg et ypperlig kulturlandskap, med de aller beste muligheter for både turgåing, løping og sykling. Bydga har rike tradisjoner for gårds- og seterdrift, og fjellheimen vitner tydelig om den rike kulturhistorien. Kulturlandskapet i fjellet pleies av 45 000 sauer på sommerbeite, som hjelper til med å holde ved like et omfangsrik tursti-nett. Over 120 ulike fjellvann byr på muligheter for fisking, bading og kanopadling.

Se leilighetene

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.