Velkommen til Othilies Hage på Othilienborg

Kun 4 leiligheter ledige!
Innflytting rett over nyttår
Ta kontakt for mer informasjon!

Meld din interesse

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

En leilighet med alt du trenger

Alle leilighetene har vannbåren varme i gulv, ekstra takhøyde, arealeffektiv planløsning, moderne arkitektonisk utrykk og funksjonelle løsninger. Leilighetene er i varierende størrelser og alle leiligheter har balkong eller terrasse. På toppen av parkeringskjeller blir det etablert en hage med gangveier, beplantning, sittegrupper, lek for barn og grøntareal.

OG med sentral plassering

Othilies Hage ligger i et attraktivt og rolig boområde uten gjennomgangstrafikk på Nardo. Området er fredelig og stille med nærhet til det meste innenfor servicefasiliteter. Kort vei til Moholt hvor man finner Meny, Coop, Bohus, Kiwi m.m. og Nardo-senteret som byr på bl.a. dagligvarebutikk, bakeri, Narvesen, blomsterbutikk, legekontor, apotek, frisørsalong og restaurant m.m.

Finn din leilighet

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.