Området

Stjørdal - en kommune i rask vekst

Stjørdal er blant fylkets raskest voksende kommuner, blant annet på grunn av byens rolle som sentrum for varehandel og transport. Her er det et rikt næringsliv og byen er sentral innen blant annet olje og gass samt energi- og miljø-teknologi. Dette sørger for at Stjørdal har blitt et svært attraktivt bosted gjennom årene med sine mange arbeidsplasser.

I tillegg til gode jobbmuligheter har Stjørdal en mengde kvaliteter å by på. Fra leilighetene har man det man trenger i umiddelbar nærhet. Her får du gangavstand til et urbant byliv med flere butikker, kjøpesentre, restauranter, treningssentre og kulturtilbud. Vil du oppsøke enda mer urbane strøk er Trondheim sentrum bare en halvtime unna i bil, buss eller tog. Bor du på Parkvegen Panorama kan du nyte alle disse godene - hver eneste dag.

Torgkvartalet

Butikksenteret finner du midt i Stjørdal sentrum, kun få minutters gange fra Parkvegen Panorama. Her finnes flere byparker, kulturhus, kino, restauranter, handel, kontor og offentlige tjenester.


I tillegg til omslag 60 butikker har Torgkvartalet helsetilbud med lege, tannlege, fysioterapeut, fotpleie og treningssenter. Rett utenfor er det knutepunkt med buss og taxi.

Kimen kulturhus

"Kimen" er et relativt nytt (2015) flerbruks kulturhus som de fleste stjørdalinger har et forhold til. Huset inneholder bibliotek, kunstgalleri, kinosaler, scener tilrettelagt for teater, dans, konserter m.m., kulturskole, ungdomsklubb og Stjørdal kirke. I tillegg er det en kiosk/kafé med servering samt en utendørs park med lekeareal og muligheter for utendørskonserter i tilknytning til kulturhuset.