Meld interesse

VISNING
LØRDAG 1. juni KL. 13

Ønsker du å se nærmere på leilighetene? Vi inviterer til ekstravisning lørdag 1. juni kl. 13, eller etter avtale med megler. Se KART

velkommen til visning

i vårt visningslokale på tomten.

Mandag kl. 13:00
Tirsdag kl. 18:00

Send oss din kontaktinformasjon så vil du motta prospektet på epost.

Perspektiv Steinanvegen!Uansett om du går for startleilighet eller penthouse, er du garantert en leilighet med god atmosfære som alltid ønsker deg velkommen. Fra de elegante fasadene i glass og puss, til de praktiske romløsningene i leilighetene: Den høye kvaliteten i hver minste detalj gjør hverdagen i Perspektiv Steinanvegen både komfortabel og fornøyelig.

Og du? Det vakreste ved leilighetene oppdager du først når du løfter blikket. Tre ut på balkongen og opplev det majestetiske synet av den rødglødende himmelen når sola går ned bak Fosenalpene. En mer innbydende utsikt skal du lete lenge etter.

Utvid horisonten.

Velkommen til Perspektiv Steinanvegen!


Se byen fra et nytt perspektivI en tid der mange slår seg ned i sentrum, er det lov å tenke litt utenfor både boksen og byen. Vi ønsker å gi deg et nytt perspektiv med et kvalitetsprosjekt i solhellinga der hvor Estenstadmarka møter byen.

Å ta turen til Solsiden eller Torvet er gjort på noen få strakser. Bussene passerer hyppig, og plukker deg opp like utenfor. Har du bil, kjører du strake veien til byen.

Kort vei til tross, behøver du ikke å trekke mot sentrum hver eneste dag. I tøffelavstand har du nemlig Kiwi, Meny, Bunnpris og Rema 1000, apotek, treningssenter og skole og barnehager.

I tillegg ligger Estenstadmarka med oppkjørte skiløyper om vinteren og fine turstier om sommeren kun få minutter unna.

Vil du puste ut og trekke frisk luft ute i naturen, shoppe i byen eller slappe av på balkongen i Perspektiv Steinanvegen er valget ditt.


B O L I G V E L G E R

I vår boligvelger kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

flott og moderne; også utenfor leilighetenVi ønsker å gi deg som beboer i Perspektiv et moderne og flott hjem og det utvider seg også til utearealene. Det skal være hyggelig å gå ut i området og nyte fellesarealene som er pent opparbeidet med benker, stier og beplantning med dine naboer.