Prestmoen Allé

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

BYGGING IGANGSATT!

BYGGING IGANGSATT!

Velkommen til Prestmoen Allé!

Vi har nå gleden av å presentere 4 prosjekterte eneboliger med familivennlig beliggenhet i et rolig boomoråde på Prestmoen. Her får du mulighet til å sikre deg en splitter ny innholdsrik enebolig i klassisk enebolig-stil, og bo landlig og fredelig med kort vei til Stjørdal sentrum. Ved å velge nytt velger du mindre risiko, her kan du flytte rett inn å innrede etter ønske og behov. Når du ikke trenger å tenke på oppussing og vedlikehold får du en enklere hverdag og mer tid til egne interesser.


Meld interesse


Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Boligvelger

I boligvelgeren kan du utforske hvilke boliger som fortsatt er tilgjengelige.

Beliggenhet

Boligene får en fin beliggenhet i et rolig og familievennlig boområde på Prestmoen. Her vil du bo landlig og fredelig, samtidig som det er kort vei inn til Stjørdal sentrum. Boligene vil befinne seg i et naturskjønt nærområde med flere flotte turstier ved Stjørdalselva, og til utkikkspunkt over Stjørdal fra Spigiln. Stjørdalselva er en av landets beste lakseelver og er kjent for sitt gunstige prisnivå og tilgjengelighet. Elva er en storlakselv og det ble startet sportsfiske her allerede på midten av 1800-tallet.

Like i nærheten finner du Værnes kirke som er en av Norges eldste steinskirker, med den vakre Prestegårdshagen og Stjørdal museum. For familier er dette et barnevennlig område med kort vei til Sagatun barnehage og sykkelsti hele veien til Haraldreina barneskole. En kort sykkeltur unna ligger Prestmoen sykkelvelodrom, som er en av få velodromer i Norge. Velodromen er disponibel for alle som ønsker å sykle på banen. Dagligvarehandelen kan gjøres på en av sentrums mange butikker. Den nærmeste her er Rema 1000 Husbyfaret som ligger ca 5 minutter unna med bil.

Vil du vite mer om Prestmoen Allè?