Hva er boligen min verdt?

Moderne utrykk
fantastisk utsikt

Her bor du bokstavelig talt på pynten av Husbyåsen og har en utsikt de aller fleste vil misunne deg. Solforholdene er tilsvarende gode, og sola kan nytes fra romslige terrasser.

Husbyåsen ligger i gang- og sykkelavstand fra sentrum. Ønsker du en tur i marka ligger Remarka rett i nabolaget og tilbyr flotte turalternativer året rundt. Barnehager, skoler og idrettsanlegg ligger også i nabolaget og kan nås uten å kaste bort for mye tid på transport.

FUNKIS

Rene linjer, flatt tak og store vindusflater beskriver eneboligene på Pynten godt. Utbygger og arkitekt har gått sammen og funnet et funksjonelt og moderne uttrykk som vil passe ypperlig inn i området og ta utsikten inn i boligen.

Interiør for den kresne

Når det kommer til interiør for eneboligene har vi lagt vekt på det
moderne og funksjonelle.


Valg av materialer er gjort i tråd med ønsket om å få til noe spesielt. Naken betong på veggene,  parkett på gulv og enkle rene linjer og overflater på kjøkken vil gjøre boligene like moderne inne som ute.

Boligvelger

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Registrer din interesse

Registrer deg som interessent og vi holder deg oppdatert om boligene.