Rådhusplassen

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Salget er godt i gang!


Kontakt megler for mer informasjon

Gjesteleilighet


Alle beboerne vil ha mulighet til å leie en gjesteleilighet, enten det er til arrangement eller om man får gjester langveis fra.

Husk infomøtet nå på mandag!


Kontakt megler for mer informasjon

Helt nye selveierleiligheter i Klæbu sentrum. Husk å melde deg på infomøtet!

Splitter nye leiligheter i ulike størrelser og planløsninger. Med ett til tre soverom, noen med walk-in closet. Størrelser fra 51-105 kvm BRA. Sørvendte verandaer, mange med flotte utsikt. Bygget får parkeringskjeller, og inkludert i prisen er en p-plass i kjeller. Det blir forberedt fremføring av strøm for el-bil lading.

Til tross for sin skjermede og rolige beliggenhet er Rådhusplassen plassert midt i Klæbu sentrum. Bare en kort gåtur unna finner du alt fra dagligvarebutikker, torg, restauranter, kollektivtransport og servicefunksjoner. Det er kort vei til helårs turterreng.

Beboerne vil disponere og kan nyte den store takhagen som vil ligge i 2. etg i prosjektet og vil være parkmessig opparbeidet. Her kan man nyte sommerdagen på en av flere sittebenker eller bare nyte roen liggende på gressplenen og studere himmelen.

Alle beboerne vil ha mulighet til å leie en gjesteleilighet, enten det er til arrangement eller om man får gjester langveis fra.

Velkommen til Rådhusplassen, velkommen til Klæbu, velkommen hjem

Leilighetene

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Meld interesse


Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Salgstrinn 1. Rådhusplassen

Rådhusplassen i Klæbu ligger i et attraktivt, moderne og barnevennlig område midt i Klæbu sentrum. Her er det gangavstand til det meste, samtidig som bilen din er trygt parkert i prosjektets parkeringskjeller om du trenger å forflytte deg over lengre avstander. Det er umiddelbar nærhet til bla. barnehage og Klæbu skatepark. Sentralt, med gangavstand til Klæbu sentrum. Her er det kort vei til alle fasiliteter man trenger i hverdagen. Man er omgitt av turløyper og nærhet til Vassfjellet. Det er kun ca 15 min med bil til Trondheim sør.


Felles leilighet og takhage

I blokk A vil det ligge en leilighet på ca 40 kvm som kan disponeres av sameierne i prosjektet Rådhusplassen. Hvordan leiligheten skal disponeres vil bestemmes av styret.
Mellom byggetrinn 1 og 2 vil det bli en stor takhage som disponeres av sameiene. Her kan man nyte sommerdagen på en av flere sittebenker eller bare nyte roen liggende på gressplenen og studere himmelen.