Rådhusplassen: Test med velger

Ønsker du verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud? Fyll ut skjemaet under og en av våre meglere vil straks kontakte deg.
Takk for din interesse, vår megler vil ta kontakt med deg så fort det lar seg gjøre.

Kommer for salg! Helt nye leiligheter i Klæbu sentrum. Lettvint avstand til alt du trenger.

Rådhusplassen er et nytt boligprosjekt som består av til sammen 90 leiligheter fordelt på 5 bygg og leiligheter i ulike størrelser og planløsninger. Egen bod og parkeringsplass i P-kjeller.

Vi vil du skal trives og ha det godt. Derfor er det lagt vekt på å skape grønne og trivelige uteområder hvor du bare kan bare tusle rundt og nyte hverdagen. Mellom byggene finner du grønne takhaver for sosiale treff og late solfylte dager.

Leilighetene

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Meld interesse


Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Ved å registrere din kontaktinfo samtykker du til å motta informasjon om dette prosjektet på e-post og SMS.
Debug panel

Salgstrinn 1. Rådhusplassen

30 flotte leiligheter med gjennomgående god standard mellom 50-100 kvm. 2, 3 eller 4 soverom. Fokus på gode og effektive planløsninger. Åpen stue- og kjøkkenløsning. Store vindusflater som slipper inn sollyset og skaper god romfølelse. Store solrike balkonger og terrasser.

Sentralt i Klæbu sentrum

Her bor du i kort og lettvint gåavstand til det du trenger i hverdagen som ulike butikker, apotek- og legesenter. Og skulle du ha behov for en Trondheimstur eller en tur til Heimdal er det ikke lange avstanden - enten med bil eller med bil.

Fra Rådhusplassen har du gode tur- og fritidsmuligheter i umiddelbar nærhet. Ta gjerne Sentrumsrunden, en lavterskel nærtur gjennom sentrum i Klæbu på til sammen 6 km.