FÅ IGJEN! Kom og se de ferdige leilighetene i Ranheimsfjæra!

Ta kontakt med megler for visning.

Få leiligheter igjen i idylliske Ranheimsfjæra

Ranheimsfjæra ligger avskjermet helt nede ved sjøkanten, godt tilbaketrukket fra larmen. Det eneste som skiller deg fra Trondheimsfjorden er den idylliske Ladestien. I Ranheimsfjæra får du en bolig som er uproblematisk å reise fra og deilig å komme hjem til. Her kan du nyte livet ved munningen av Vikelva; nær naturen, sjøen og byen.

Boligen kjøper du av Skanska Bolig, en trygg utbygger som gir deg hele 10 års reklamasjonsfrist.

Meld din interesse

Registreringen er helt uforpliktende og gir deg muligheter for å få informasjon om prosjektet. Ditt navn og din e-post vil ikke bli videredistribuert eller brukt i annen markedsføring.

Godt naboskap gjør at du trives!

Innbyggerne i Ranheimsfjæra skryter av det gode naboskapet i området. Her er mange hyggelige og sosiale mennesker samlet, og det borger både for trygghet og trivsel. En av beboerne uttrykker det slik: “Det særegne med Ranheimsfjæra er sjøen, lyset– og alle de glade menneskene." 

Enkelt å komme seg rundt!

Ranheimsfjæra er et perfekt utgangspunkt for å ta i bruk det beste av naturen og nærområdet, samtidig som du enkelt og raskt når alle tilbudene i sentrum. Herfra er det lettvint å komme seg rundt omkring, både med bil, buss, tog og sykkel – eller til fots. Valgmulighetene er mange, og det er kort vei til det meste!

Finn din leilighet

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Kontakt oss