Hva er boligen min verdt?

SALGET ER I GANG

16 attraktive leiligheter med gode planløsninger og panoramautsikt

På RanheimVY vil alle leilighetene få del i den flotte utsikten over Trondheimsfjorden. Det blir en god miks av 2-, 3-, og 4-romsleiligheter, og hver leilighet får parkering under tak. I sokkeletasjen følger det også med en sportsbod og 2 sykkelplasser pr. leilighet.

Arkitekten har lagt vekt på å få til så mye vindusflater som det praktisk lar seg gjøre, slik at opplevelsen av utsikten blir optimal. Det er et bredt utvalg av løsninger, slik at du skal finne din drømmeleilighet.

Registrer din interesse

Registrer deg i dag, motta prospekt og vær først til å motta siste informasjon om prosjektet.

Leilighetsvelger

I leilighetsvelgeren kan du utforske hvilke leiligheter som fortsatt er tilgjengelige, priser og se oversikt over de forskjellige leilighetene.

Kontakt

Det aktive nærområdet


Ranheim er kanskje byens mest attraktive boligområde. Ikke så rart, med nærhet til Trondheim sentrum samtidig som stedet selv kan by på en rekke kvaliteter og flotte naturområder.

Ranheim er kjent for sitt gode bomiljø og godt utbygde tilbud innen idrett, friluftsliv og kommunikasjon. I dag kan du oppleve toppfotball på hjemmebane, samtidig som stedet har landets nyeste og flotteste innendørshall, samt en flunkende ny barneskole.

Tur og friluftsliv

Tar du turen nedover, mot fjæra finner du flotte badeplasser og forbindelse til Ladestien. I nærmiljøet til RanheimVY ligger blant annet tradisjonsrike “Tjønnstuggu”, et populært turmål. Tjønnstuggu, eller RanheimVY for den saks skyld, er også et flott utgangspunkt for litt lengre turer. Mange legger turen om Solemsvåttan, der et nytt utsiktstårn sto ferdig i 2004. Herfra kan du se “halve kongeriket”.

Verdivurdering?

Send oss din kontaktinformasjon og start med en gratis verdivurdering!